Πρώτη βελτίωση για το νέο Opel Insignia από την Irmscher!

Το νέο Opel Insignia μόλις πριν λίγες ημέρες έχει κάνει το ευρωπαϊκό του λανσάρισμα και η Irmscher που ειδικεύεται στις βελτιώσεις των μοντέλων της Opel, έρχεται για να παρουσιάσει την πρώτη πρόταση αναβάθμισης για το μεσαίο γερμανικό αυτοκίνητο.

Η Irmscher παρουσίασε την πρόταση της βελτίωσής της για το νέο Insignia (ή Insignia Grand Sport όπως πλέον ονομάζεται), πάνω στο στέισον μοντέλο Insignia Sports Tourer.

Το πρώτο λοιπόν στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η νέα πιο σπορ ανάρτηση με την οποία εξοπλίζει η Irmscher το αυτοκίνητο, περιλαμβάνοντας χαμήλωμα κατά 30 χλστ. και στους δύο άξονες.

Η ανάρτηση αυτή συνδυάζεται με 20 ιντσών ζάντες νέας σχεδίασης, που τονίζουν την εμφάνιση του Insignia, ενώ υπό αυτό το πρίσμα η Irmscher έχει τοποθετήσει και μαύρες διακοσμητικές ρίγες στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέα χρωμιωμένα πλαϊνά σπόιλερ που αναγράφουν «Irmscher», ειδικό προστατευτικό στο κατώφλι του χώρου αποσκευών, αλλά και νέες δερμάτινες επενδύσεις.


Η γερμανική βελτιωτική εταιρεία ανακοινώνει ότι εξελίσσει και άλλα στάδια αναβάθμισης για το Opel Insignia. Ανάμεσά τους αναμένονται νέα προγράμματα για τον 1,6 λτ. diesel κινητήρα και τον 2λιτρο turbo, που θα προσφέρουν περί τα έξτρα 30 άλογα ισχύος.
TAG