Μια μοναδική BMW M4 GTS σε λευκό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες!

Μπορεί η BMW M4 GTS να έχει ολοκληρώσει την παραγωγή της εδώ και μερικούς μήνες, όμως αυτή που μας δείχνει η BMW στο Άμπου Ντάμπι είναι πραγματικά μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει.

Με 3λιτρο TwinPower Turbo μοτέρ που «βγάζει» 500 άλογα ισχύος και 600 Nm ροπής, αλλά και με στήσιμο για χρήση σε πίστα, η M4 GTS είναι μια από τις πιο μοναδικές δημιουργίες της BMW που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Αυτή μάλιστα που παρουσιάζεται από τη BMW στο Άμπου Ντάμπι είναι μια από τις λίγες που κατασκευάστηκαν σε λευκό χρώμα. 

Μάλιστα, στην περίπτωση της εν λόγω BMW M4 GTS, το λευκό αμάξωμα συνδυάζεται με χρυσές λεπτομέρειες στις ζάντες και στο εμπρόσθιο σπόιλερ, δημιουργώντας μια αρκετά εντυπωσιακή χρωματική αντίθεση.

Στην ίδια χτυπητή απόχρωση είναι βαμμένο και το roll cage που βρίσκεται τοποθετημένο πίσω από τα εμπρόσθια καθίσματα και στη θέση των πίσω καθισμάτων της BMW M4 GTS, ενώ δεν λείπουν και οι επενδύσεις από αλκαντάρα, που τονίζουν τον πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου.


Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις της, θυμίζουμε τα πραγματικά «καυτά» νούμερα της M4 GTS, η οποία με τη βοήθεια και του 7τάχυτου M αυτόματο κιβωτίου με λειτουργία Launch Control, μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δλ. και έχει τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.
TAG