Πανέμορφη BMW M4 με M Performance bodykit και νέα εξάτμιση

Η BMW στο Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει άλλη μια από τις μοναδικές της δημιουργίες και αυτή τη φορά έρχεται για να προσφέρει στη BMW M4 μια ακόμη πιο δυναμική παρουσία.

Η συγκεκριμένη BMW M4 ξεχωρίζει αρχικά με το νέο της bodykit από την M Performance και ιδίως, με την αγωνιστικού τύπου carbon αεροτομή στο πίσω τμήμα της, που συμπληρώνεται από carbon εμπρόσθιο σπόιλερ και καπάκια καθρεπτών.

Στο εσωτερικό τα ανθρακονήματα συνεχίζονται και δίνουν το παρών στον επιλογέα ταχυτήτων, το χειρόφρενο, την κεντρική κονσόλα και το ταμπλό. Υπάρχουν επίσης δερμάτινες επενδύσεις σε ανοιχτό καφέ χρώμα και χαρακτηριστικές ραφές.

Εκτός των αλλαγών στην εμφάνιση και το εσωτερικό, η M4 του Άμπου Ντάμπι διαθέτει και ένα εντελώς νέο σύστημα εξάτμισης της Armytrix, που βελτιώνει αισθητά το ηχητικό αποτέλεσμα.


Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, διατηρείται χωρίς αλλαγές το 6κύλινδρο turbo μοτέρ των 431 ίππων, που προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,1 δευτερόλεπτα (με το αυτόματο κιβώτιο), ενώ δεν αλλάζει και το σπορ set-up της ανάρτησης.
TAG