Έρχονται πισωκίνητα τα κορυφαία Audi RS μοντέλα!

Μπορεί η Audi να έχει ταυτίσει το όνομά της με την περίφημη τετρακίνηση quattro, όμως φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, αφού η εταιρεία θα επενδύσει πλέον στην πίσω κίνηση για τα κορυφαία μοντέλα της.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος ο Υπεύθυνος του τμήματος Audi Sport, ο κ. Stephan Winkelmann, ο οποίος μίλησε στο βρετανικό Autoexpress, κατά τη διάρκεια του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Winkelmann, η Audi αποφάσισε να αλλάξει πρόσφατα την ονομασία του κορυφαίου τμήματός της από Quattro GmbH σε Audi Sport, επειδή ακριβώς στο μέλλον αναμένεται να έρθουν τα πρώτα πισωκίνητα Audi RS!

Φυσικά, και παρά αυτή τη στροφή της Audi προς την πίσω κίνηση, ο κ. Winkelmann ξεκαθάρισε ότι πάντα η τετρακίνηση quattro θα είναι διαθέσιμη έστω και σαν προαιρετική επιλογή στα κορυφαία μοντέλα της.


Πλέον αναμένεται να δούμε πότε θα μπουν στην παραγωγή τα πρώτα πισωκίνητα μοντέλα Audi RS, αλλά και πως θα τα καταφέρουν απέναντι στον αντίστοιχο πισωκίνητο ανταγωνισμό κυρίως της BMW M.
TAG