Μια Porsche Panamera... τούμπανο με 650 άλογα και εντυπωσιακό bodykit!

Η ρώσικη TopCar έρχεται για να παρουσιάσει το νέο της πακέτο αναβάθμισης για την Porsche Panamera, εστιάζοντας τόσο στη βελτίωση της εμφάνισης, όσο και στην αναβάθμιση του κινητήρα και του εσωτερικού της 4πορτης-κουπέ Porsche.

Ειδικά για την εμφάνιση, συναντούμε ένα κιτ που τονίζει τον επιθετικό χαρακτήρα της Panamera, με τμήματα από ανθρακονήματα όπως ο πίσω διαχύτης, η νέα αεροτομή, το εμπρόσθιο σπόιλερ, η οροφή και το καπό.

Επιπλέον των παραπάνω η TopCar έχει τοποθετήσει νέα τμήματα που πλαταίνουν τα πλαϊνά του αμαξώματος, ενώ ειδικά για τις πίσω πόρτες βλέπουμε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν πλέον νέες λεπτές χειρολαβές.

Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις καινούργιες διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω τμήμα, αλλά και με την επιλογή μιας σειράς από νέες ζάντες, όπως οι 21 ιντσών μαύρες της Panamera των φωτογραφιών.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, η TopCar προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης, όπως είναι δέρμα από κροκόδειλο, πραγματικός χρυσός, ανθρακονήματα, ξύλο και πολλά άλλα.

Στο χώρο του κινητήρα, ο biturbo 4λιτρος V8 της Porsche αποδίδει πλέον 100 επιπλέον άλογα ισχύος, φθάνοντας στα 650. Η TopCar δεν ανακοινώνει στοιχεία επιδόσεων.


Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή της αναβάθμισης, η ρώσικη εταιρεία ανακοινώνει μόνο το κόστος του bodykit, το οποίο φθάνει τα 24.556 ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν...
TAG