Μια μοναδική Porsche Panamera Turbo από την Porsche Exclusive!

Η Porsche Exclusive, το τμήμα εξατομίκευσης της γερμανικής φίρμας, παρουσιάζει μια μοναδική Panamera Turbo Executive, η οποία δίνει έμφαση στο κόκκινο χρώμα και προσφέρει ακόμη περισσότερη πολυτέλεια.

Η Panamera Executive είναι η μακρύτερη και πιο πολυτελής έκδοση αμαξώματος της Porsche Panamera, η οποία παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Αυτή τη νέα έκδοση αμαξώματος του πολυτελούς 4θυρου κουπέ της Porsche παίρνει η Porsche Executive, για να τις χαρίσει μια ακόμη πιο ξεχωριστή παρουσία, βάφοντας αρχικά το αμάξωμά της σε ένα ειδικό κόκκινο χρώμα.

Στη συνέχεια, το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche τοποθετεί το πακέτο SportDesign, που περιλαμβάνει έναν νέο πίσω διαχύτη με κόκκινο κάτω μέρος πίσω προφυλακτήρα, αλλά και ειδικής σχεδίασης ασημί και μαύρους τροχούς.

Στο εσωτερικό, συνεχίζεται η διχρωμία σε κόκκινο και μαύρο, είτε με επιλογή κόκκινων δερμάτινων καθισμάτων και αντίστοιχης απόχρωσης επενδύσεων στις πόρτες και το κάτω τμήμα του ταμπλό, είτε με μαύρα δερμάτινα καθίσματα και κόκκινες επενδύσεις στην κεντρική κονσόλα, το ταμπλό και το άνω τμήμα του εσωτερικού των θυρών.


Ως προς τέλος τον κινητήρα της μοναδικής αυτής Panamera Executive, διατηρείται χωρίς αλλαγές το τούρμπο 4λιτρο V8 μοτέρ της Porsche Panamera Turbo, με 550 ίππους ισχύος.
TAG