Βελτιωμένη Lamborghini Huracan Spyder για τους λάτρεις του carbon!

Η Lamborghini Huracan Spyder είναι από μόνη της ένα ονειρικό αυτοκίνητο, ωστόσο η Vision of Speed (VOS) αποφασίζει να της προσφέρει όσο παραπάνω ανθρακόνημα γίνεται, για να την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Τα τμήματα από carbon που προσφέρει η VOS στη Huracan Spyder είναι μια σταθερή πίσω αεροτομή (μπορεί να παραγγελθεί και αγωνιστικού τύπου ρυθμιζόμενη), ένας πιο δυναμικός διαχύτης, carbon καπάκια καθρεπτών και τάπα ρεζερβουάρ, καθώς και ένα ανθρακονημάτινο εμπρόσθιο σπόιλερ.

Στο εσωτερικό, η VOS προσφέρει επίσης επενδύσεις carbon, στους αεραγωγούς, τα χερούλια των θυρών και την κεντρική κονσόλα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, η εταιρεία μπορεί να ντύσει με ανθρακονήματα και το κατώφλι των θυρών, τα paddles αλλαγής σχέσεων, αλλά και το τιμόνι.

Αλλαγές ωστόσο έχουμε και στην εξάτμιση, η οποία είναι πλέον εξ ολοκλήρου τιτανίου από τη φημισμένη εταιρεία Akrapovic, όντας 20 κιλά πιο ελαφριά σε σχέση με την εργοστασιακή, αλλά και προσφέροντας 20 έξτρα άλογα ισχύος και 22 Nm ροπής.

Κατά συνέπεια, ο 5,2 λίτρων V10 κινητήρας βενζίνης της Lamborghini Huracan Spyder έρχεται πλέον με 630 άλογα και 582 Nm ροπής, συνεχίζοντας φυσικά να προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις.


Ολοκληρώνοντας τη βελτιωτική της πρόταση, η Vision of Speed προσφέρει στην «ανοιχτή» Huracan νέες ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω από τη Mansory, ενώ υπάρχουν και νέα πιο σπορ ελατήρια της H&R για την ανάρτηση, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά.
TAG