Εντυπωσιακή Mercedes G-Class με 840 αλογα!

Η Mansory παρουσιάζει μια άκρως εντυπωσιακή G-Class, με εμφάνιση που ξεχωρίζει, αλλά και με απίστευτη δύναμη, που χαρίζουν στην off-road Mercedes έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η πρόταση της Mansory βασίζεται σε όλη τη γκάμα της G-Class και αρχικά, σε ό,τι αφορά στην εξωτερική εμφάνιση, με κόστος 18.900 ευρώ μπορεί κανείς να επιλέξει το νέο bodykit της εταιρείας.

Σε αυτό περιλαμβάνονται, νέα σπόιλερ και ποδιές, καπό, «φτερά» στους θόλους των τροχών, πίσω αεροτομή και διάφορα άλλα αεροδυναμικά βοηθήματα, τα οποία είναι φτιαγμένα από carbon.

Παράλληλα, υπάρχουν και διάφορες επιλογές νέων ζαντών σε μέγεθος από 21 έως και 23 ίντσες, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι νέες προσθήκες στο αμάξωμα έχουν αυξήσει το πλάτος κατά 20 χλστ. σε κάθε πλευρά της G-Class.

Στο πεδίο της βελτίωσης του κινητήρα η Mansory προσφέρει μια πολύ δυνατή εκδοχή του biturbo 5,5 λίτρων V8 για την Mercedes-AMG G 63, με 840 άλογα ισχύος αντί 563 εργοστασιακών, αλλά και απίστευτη ροπή 1.150 Nm (+390 Nm).


Φυσικά, με αυτά τα νούμερα οι επιδόσεις της G 63 είναι σίγουρο ότι γίνονται πολύ πιο εκρηκτικές, έναντι των 5,4 δευτερολέπτων που θέλει για το 0-100 το εργοστασιακό μοντέλο και των 230 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.
TAG