Έρχεται σε ένα χρόνο το νέο Dacia Duster και 7θέσιο!

Τη δεύτερη γενιά του Duster ετοιμάζει η Dacia για τα τέλη του 2017, με το νέο μοντέλο να αναμένεται με πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση, νέα πλατφόρμα, αλλά και για πρώτη φορά και σε 7θέσια έκδοση.

Το Duster έχει σημειώσει μια πολύ καλή πορεία στο πεδίο των πωλήσεων, έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό το πολύ καλό Value For Money, τις αρκετές εκτός δρόμου δυνατότητές του και την ευρυχωρία του.

Πλέον, το πρώτης γενιάς μοντέλο (φωτό δεξιά) το 2017 θα συμπληρώσει 7 χρόνια στην αγορά και η Dacia ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του, εντελώς διαφορετική σε σχέση με το τωρινό Duster.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον τομέα της σχεδίασης περιμένουμε μια πιο δυναμική παρουσία, η οποία θα καθορίσει και τη μελλοντική σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας. Από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας, βλέπουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υιοθετηθεί μια πιο επιβλητική εμπρόσθια μάσκα και ένα πιο μυώδες αμάξωμα.

Παράλληλα, το νέο Duster θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, ενώ θα βασιστεί σε μια νέα πλατφόρμα, την CMF-B της Renault, που θα του επιτρέψει να λάβει και 7θέσια έκδοση.

Στους κινητήρες, αναμένουμε και πάλι τον 1.500άρη dCi πετρελαιοκινητήρα της Renault, αλλά και τον νεότερο 1,2 TCe turbo βενζινοκινητήρα της εταιρείας με 120 άλογα από το ανανεωμένο Clio. Φυσικά, στη γκάμα του επόμενου Duster θα υπάρχουν 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Εικόνα: OmniAuto
TAG