Πώς σας φαίνονται αυτά τα σχέδια για μια μελλοντική αγωνιστική Porsche;

Ο Ιταλός σχεδιαστής Alexander Imnadze μας παρουσιάζει τα σχέδιά του για μια μελλοντική αγωνιστική Porsche, η οποία θα μπορούσε να λάβει μέρος στο ανώτατο αγωνιστικό επίπεδο.

Ο κ. Imnadze έχει δουλέψει κατά καιρούς για την Alfa Romeo, τη Ford και τον Bertone, ενώ δημοσιεύει συχνά και τις δικές του προτάσεις για το πως οραματίζεται τις νέες γενιές supercar μοντέλων.

Αυτή τη φορά ο Ιταλός αποφασίζει να μας δείξει τα σχέδιά του για μια μελλοντική αγωνιστική Porsche στο κομμάτι των αγωνιστικών πρωτότυπων, ως φόρο τιμής στα αγωνιστικά της Porsche στο Λε Μαν.

Το αυτοκίνητο ονομάζεται Porsche GT Vision 906/917 και με βάση τις εικόνες του, έρχεται με ένα φουτουριστικό design, στο οποίο ξεχωρίζουν τα μεγάλα πλαϊνά φουσκώματα των τροχών, η τεράστια αεροτομή που δείχνει σαν να αποτελεί προέκταση της οροφής, αλλά και η πολύ μπροστά τραβηγμένη καμπίνα.


Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή πρόταση, η οποία αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια επίσημη εμπλοκή από την Porsche, ωστόσο θα μπορούσε υπό πολλές προϋποθέσεις και εάν ενδιαφερθεί η γερμανική φίρμα, να διαδεχτεί την τωρινή αγωνιστική Porsche 919 Hybrid στο μέλλον.
TAG