Αυτή η βελτιωμένη BMW M2 της RevoZport είναι από τις πιο δυνατές που έχουμε δει!

Άλλος ένας βελτιωτής μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση αναβάθμισης για τη BMW M2 και πλέον, η RevoZport με 480 άλογα, έρχεται για να δημιουργήσει την ισχυρότερη εκδοχή της M2 με τον εργοστασιακό κινητήρα.

Κατά καιρούς έχουμε συνέχεια νέες βελτιωτικές προτάσεις για τη BMW M2 με ισχύ που βρίσκεται από τα 400 έως και τα 450 άλογα, εκτός από τις περιπτώσεις όπως αυτές της Dähler ή της Manhart, που έχουν τοποθετήσει το μοτέρ της μεγαλύτερης BMW M3 στην M2 για να τις προσφέρουν 500+ ή 600+ άλογα.

Έτσι, η πρόταση βελτίωσης που παρουσίαζε η RevoZport κατά την οποία ο 3λιτρος 6κύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας της BMW M2 αύξησε την ισχύ του στα 480 άλογα (+110 ίπποι), της χαρίζει τον τίτλο της ισχυρότερης αναβάθμισης για το εργοστασιακό μοτέρ.


Για να καταφέρει να βγάλει αυτά τα άλογα, η RevoZport προσφέρει στο μοτέρ ένα νέο εγκέφαλο, μια αναβαθμισμένη εισαγωγή, αλλά και μια πλήρη εξάτμιση τιτανίου. Παράλληλα, η εταιρεία τοποθετεί και ένα πλήρες εξωτερικό αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα (κόστος 13.200 ευρώ), ολοκληρώνοντας την άκρως ενδιαφέρουσα πρότασή της.
TAG