Βελτιωμένη Mercedes E-Class με 635 άλογα και carbon bodykit

Παρότι η Mercedes έχει παρουσιάσει από τον περασμένο Ιανουάριο τη νέα γενιά της E-Class, η RevoZport δεν διστάζει να εξελίξει μια πλήρη βελτιωτική πρόταση για την προηγούμενη γενιά της μεγάλης γερμανίδας, με περισσότερη δύναμη και πιο επιθετική εμφάνιση.

Η πρόταση της RevoZport αφορά στην κορυφαία έκδοση Mercedes E 63 AMG με τον 5,5 λίτρων twin-turbo V8 βενζινοκινητήρα των 557 ίππων (585 άλογα στην έκδοση S).

Έτσι, ύστερα από επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, μεγαλύτερη carbon εισαγωγή και νέα εξάτμιση τιτανίου, η κορυφαία Mercedes E-Class έρχεται για να προσφέρει 635 άλογα ισχύος και ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις.

Παράλληλα, η RevoZport προσθέτει στην εμφάνιση της E-Class και το πλήρες αεροδυναμικό bodykit RZE-640, που περιλαμβάνει μια σειρά από τμήματα φτιαγμένα από ανθρακονήματα, όπως νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές στα μαρσπιέ, πιο δυναμικό πίσω διαχύτη και νέα αεροτομή πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Το κόστος όλων των παραπάνω δεν είναι αμελητέο, αφού συνολικά η RevoZport τιμολογεί τις βελτιώσεις της E-Class στα 9.640 ευρώ. Εξ αυτών, τα 1.340 ευρώ αφορούν στον προγραμματισμό του εγκεφάλου, τα 3.900 ευρώ στην νέα εξάτμιση τιτανίου, ενώ επιπλέον 4.400 ευρώ κοστίζει το ανθρακονημάτινο bodykit.
TAG