Έρχεται η νέα Aston Martin DB11 Volante!

Η Aston Martin εξελίσσει την ανοιχτή (Volante) έκδοση της κορυφαίας DB11 και, θέλοντας να μας προετοιμάσει για το top κάμπριό της, η βρετανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες του νέου μοντέλου της.

Οι φωτογραφίες της νέας Aston Martin DB11 Volante δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο facebook και το πρώτο που αποκαλύπτεται για το νέο μοντέλο είναι ότι θα έχει υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή.

Από εκεί και πέρα, από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι τα περισσότερα σχεδιαστικά στοιχεία της «κλειστής» Aston Martin DB11 θα διατηρηθούν και στη νέα Volante, η οποία θα κρατήσει τα σε σχήμα «C» πίσω χαρακτηριστικά φώτα ή τους πλαϊνούς αεραγωγούς πάνω στα μπροστινά φτερά.

Στο πεδίο του κινητήρα, η νέα Aston Martin DB11 Volante αναμένεται να εφοδιαστεί με τον ίδιο 5,2 λίτρων twin-turbo V12 των 608 ίππων ισχύος και 700 Nm ροπής με την κουπέ DB11. Οι επιδόσεις, λόγω του έξτρα βάρους από τον μηχανισμό τις οροφής και των ενισχύσεων του πλαισίου, αναμένεται να είναι ελαφρώς υποδεέστερες, αλλά πάντα εκρηκτικές.

Ως προς το ντεμπούτο της DB11 Volante, η Aston Martin αποκάλυψε ότι αυτό θα γίνει την Άνοιξη του 2018.
TAG