Δείτε και ακούστε το «τέρας» BMW M2 της Manhart με 630 άλογα! (video)

Γιορτάζοντας 30 χρόνια από την ίδρυσή της, η γερμανική Manhart παρουσιάζει την πιο ισχυρή βελτιωτική πρόταση που έχουμε δει για τη BMW M2, ανεβάζοντας την ισχύ της στα 630 άλογα.

Σε σχέση με την εργοστασιακή BMW M2 των 370 ίππων ισχύος και 465 Nm ροπής, η πρόταση της Manhart προσφέρει 630 άλογα και 700 Nm ροπής, όντας ένας πραγματικός πύραυλος.

Για να το καταφέρει αυτό, η Manhart πήρε τον ισχυρότερο S55 3λιτρο Twin-Turbo βενζινοκινητήρα των BMW M3/M4, ο οποίος από το εργοστάσιο έρχεται με 421 άλογα, του άλλαξε τα turbo, αλλά και το intercooler, ενώ στη συνέχεια τον τοποθέτησε κάτω από το καπό της M2.

Παράλληλα, η γερμανική εταιρεία εφοδίασε τη M2 και με ένα πλήρες bodykit από ανθρακονήματα, αλλά και με ένα carbon καπό. Υπάρχουν επίσης ειδικής σχεδίασης ζάντες 19 ιντσών, αγωνιστική ανάρτηση της KW, ανθρακονημάτινη μπάρα θόλων, αλλά και ενισχυμένα φρένα με 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονες πίσω (δίσκοι: 380 χλστ. εμπρός-370 χλστ. πίσω).

Στο εσωτερικό, η M2 της Manhart διαθέτει μαύρο αλκαντάρα με χρυσές ραφές, καθώς και τα Sportser CS Sport καθίσματα της Recaro. Η τελική πινελιά δίνεται με το νέο ανοξείδωτο σιλανσιέ της εξάτμισης και με το νέο Downpipe, που προσφέρουν έναν εξαιρετικό ήχο στην πρόταση της βελτιωτικής φίρμας.

Περισσότερα για τη BMW M2 των 630 ίππων by Manhart, στο βίντεο που ακολουθεί.

          
TAG