Η νέα Mansory Bentayga είναι ένα υπέρ-χλιδάτο SUV 701 ίππων

Η γνωστή μας Mansory βάζει... χέρι στη Bentley Bentayga και ύστερα από μια σειρά από βελτιώσεις και επεμβάσεις, δημιουργεί ένα ακόμη πιο πολυτελές SUV, με κορυφαία απόδοση και πιο δυναμικές επιδόσεις.

Ξεκινώντας με το αμάξωμα της Bentayga, εδώ η Mansory αποφάσισε να προσθέσει περισσότερα ανθρακονήματα πάνω στο καπό και την γρίλια του SUV της Bentley, συνοδεύοντάς τα με νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, αλλά και μια ευδιάκριτη πίσω αεροτομή.

Συναντούμε επίσης πιο «φουσκωμένους» θόλους για τους τροχούς, έναν νέο διαχύτη στο πίσω τμήμα μαζί με ένα έξτρα carbon φρυδάκι κάτω από το παρμπρίζ, αλλά και σκουρόχρωμες 23 ιντσών ζάντες ειδικής σχεδίασης με ελαστικά διάστασης 295/35 ZR23.

Στο εσωτερικό, η Mansory χρησιμοποιεί τα ακριβότερα δέρματα για να ντύσει όλο το σαλόνι, το ταμπλό και τις πόρτες, συνδυάζοντάς τα με επίσης πανάκριβες επενδύσεις από πραγματικό ξύλο. Υπάρχει επιπλέον ένα νέο και πιο σπορ τιμόνι, καθώς και καινούργια αλουμινένια πεντάλ.

Περνώντας στον κινητήρα, εδώ η Mansory προσθέτει ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο μαζί με μια καινούργια εξάτμιση έχει ως αποτέλεσμα το 6λιτρο Biturbo W12 μοτέρ της Bentley να αποδίδει 701 άλογα ισχύος (από 608 εργοστασιακά) και κυρίως, 1.050 Nm ροπής. Η Mansory ανακοινώνει ότι υπάρχει αύξηση κατά 10 χλμ./ώρα της εργοστασιακής τελικής ταχύτητας.

Ως προς τη διάθεσή της, η νέα Mansory Bentayga θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας την 1η Νοεμβρίου. Η Mansory δεν αναφέρει φυσικά το κόστος όλων των βελτιώσεων, όμως αυτό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλό.
TAG