Προς πώληση μια απίστευτη Lamborghini Reventon σε τιμή άνω του 1 εκατ. ευρώ!

Η Lamborghini Reventon ήταν το απόλυτο υπεραυτοκίνητο της ιταλικής μάρκας, που παρουσιάστηκε το 2007 και κατασκευάστηκε σε μόνο 21 αυτοκίνητα και πλέον, 1 από αυτά, θα δημοπρατηθεί στα μέσα του Ιανουαρίου στις Η.Π.Α.

Η Reventon δημιουργήθηκε από τη Lamborghini ως το απόλυτο δημιούργημά της, αλλά και παράλληλα, όντας τα έτη που παρήχθη (2007-2009) η πιο ακριβή Lambo όλων των εποχών.

Η ιταλική εταιρεία την κατασκεύασε σε μόλις 21 μονάδες (20 σε πελάτες και 1 για το μουσείο της) κάθε μια εκ των οποίων έφερε τον V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων της Murcielago με 650 άλογα ισχύος, που της χάριζε καταιγιστικές επιδόσεις (π.χ. τελική ταχύτητα 356 χλμ./ώρα).

Χαρακτηριστικό στοιχείο όλων των Reventon αποτέλεσε το γεγονός ότι στο αμάξωμά τους έφεραν ένα ειδικό μαύρο ματ χρώμα, με σκούρο πράσινο αλκαντάρα στο εσωτερικό, μαύρο δέρμα και ανθρακονήματα.

Μια λοιπόν από αυτές τις μοναδικές Lambo και μάλιστα, η No 3 από τις 20 που παραδόθηκαν σε πελάτες, θα τεθεί σε δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby's στις 19 Ιανουαρίου στην Αριζόνα.


Το αυτοκίνητο παρότι από το 2007 είχε ήδη 4 ιδιοκτήτες, έχει διανύσει λιγότερα από 1.600 χιλιόμετρα και είναι σε κατάσταση σαν καινούργιο. Η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν αποκλείεται να φθάσει ακόμα και τα 1,33 εκατομμύρια ευρώ.
TAG