Ένα Land Rover με ερπύστριες και τιμή 100.000 ευρώ!

Αυτό το Land Rover δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Κινείται με ερπύστριες, έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και στοιχίζει σχεδόν 100.000 ευρώ!

Πρόκειται για ένα από τα 15 συνολικά Land Rover Series 2 του 1959, που μετέτρεψε κατ’ αυτόν τον τρόπο η εταιρεία Cuthbertson με έδρα την Σκωτία.

Αυτή τη στιγμή πωλείται στην Αγγλία και η εμπορία αυτοκινήτων που το διαθέτει υποστηρίζει ότι είναι πλήρως λειτουργικό και σε άψογη κατάσταση, μετά από ανακατασκευή που έγινε.

Σύμφωνα με των πωλητή του αυτοκινήτου, οι συμβατικοί τροχοί έχουν αντικατασταθεί από σύστημα ερπυστριών, ωστόσο όταν κινείται με επιλεγμένη την κίνηση στους εμπρός τροχούς, στρίβουν μόνο οι εμπρός ερπύστριες.

Αν ο οδηγός επιλέξει την τετρακίνηση για να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης, τότε δύναμη στέλνεται και στις τέσσερις ερπύστριες, οι οποίες φροντίζουν για να κινήσουν το μοναδικό αυτό Land Rover.


Σε ό,τι αφορά στην τιμή του, η βρετανική εταιρεία John Brown που το πουλά ζητά 85.000 λίρες Αγγλίας ή 100.000 ευρώ για αυτό το Landa Rover και το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος το επιλέξει δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα!
TAG