Νέα Porsche Panamera με 330 άλογα και με περισσότερη πολυτέλεια (+video)

Η Porsche ετοιμάζεται για να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες την επόμενη εβδομάδα τη νέα 3λιτρη Porsche Panamera, αλλά και τις πιο πολυτελείς εκδόσεις της Executive.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στην 3λιτρη Panamera, το νέο μοντέλο έρχεται να τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της δεύτερης γενιάς της μεγάλης Porsche, έχοντας έναν turbo V6 κινητήρα βενζίνης 3,0 λίτρων με 330 άλογα.

Το κιβώτιο είναι 8τάχυτο αυτόματο, ενώ ο νέος κινητήρας είναι διαθέσιμος και στην τετρακίνητη Panamera 4. Σύμφωνα με την Porsche, το νέο μοτέρ είναι κατά 20 άλογα πιο ισχυρό και κατά 13% πιο οικονομικό σε κατανάλωση σε σχέση με τον προηγούμενο 3,6 λίτρων V6.

Μαζί με την αρχική Panamera, η Porsche θα παρουσιάσει στο Λος Άντζελες και τη νέα Panamera Executive, η οποία είναι η πιο πολυτελής και άνετη επιλογή του 4θυρου κουπέ.

Το αυτοκίνητο έρχεται με 150 χλστ. μακρύτερο μεταξόνιο για να προσφέρει κορυφαία άνεση για τους πίσω επιβάτες, ενώ διαθέτει στάνταρ στοιχεία όπως πλήρως θερμαινόμενα καθίσματα, μεγάλη πανοραμική οροφή, πίσω ηλεκτρικό σκίαστρο, αλλά και την ενεργητική ανάρτηση της Porsche.


Στο πίσω μέρος υπάρχει μια νέα κονσόλα μεταξύ των καθισμάτων, που φιλοξενεί τα χειριστήρια για το πίσω σύστημα πολυμέσων Porsche Rear Seat Entertainment με οθόνες 10,1 ιντσών στις πλάτες των καθισμάτων, αλλά και με αναδιπλούμενα τραπεζάκια.

Στους κινητήρες, η Panamera Executive συνδυάζεται με τον νέο 3λιτρο V6, τον 3λιτρο biturbo V6, αλλά και τον 4λιτρο V8 biturbo των 550 ίππων. Διαθέσιμη είναι και η υβριδική Panamera Executive με τα 462 άλογα.

Δείτε το βίντεο για το Porsche Rear Seat Entertainment.

       
TAG