Εντυπωσιάζει η νέα Mercedes S-Class Cabrio της Brabus με 850 άλογα!

Μετά την επίσημη πρώτη της στο Λε Μαν τον περασμένο Ιούνιο, η Brabus έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της πανίσχυρης 850 Cabrio, που βασίζεται πάνω στην κορυφαία επιλογή της Mercedes S-Class Cabrio.

H πρόταση βελτίωσης της Brabus αφορά στην κορυφαία έκδοση Mercedes S 63 AMG Cabrio, εστιάζοντας στην αναβάθμιση του 5,5 λίτρων twin-turbo V8 βενζινοκινητήρα, ο οποίος μεταξύ άλλων αυξάνει και τη χωρητικότητά του στα 6,0 λίτρα.

Ως αποτέλεσμα των βελτιώσεων της γερμανικής φίρμας είναι η ισχύς του μοτέρ αυτού να ανέβει από τα 585 εργοστασιακά άλογα στα 850, με την ροπή να εκτοξεύεται στα 1.450 Nm.

Στο πεδίο των επιδόσεων, το 0-100 χλμ./ώρα μειώνεται κατά 0,4 δευτερόλεπτα σε σχέση με το εργοστασιακό και απαιτεί μόνο 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Στις υπόλοιπες αλλαγές περιλαμβάνονται μια εντελώς νέα εξάτμιση, μια πιο σπορ ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος έως και κατά 15 χλστ., αλλά και μεγαλύτερες ζάντες 21 ιντσών.


Φυσικά, υπάρχει και ένα πλήρες αεροδυναμικό εξωτερικό κιτ από ανθρακονήματα, το οποίο αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ και νέους αεραγωγούς, πίσω διαχύτη και αεροτομή, αλλά και νέα καπάκια καθρεπτών.

Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή της, η Brabus έχει ορίσει το κόστος της νέας 850 Cabrio στα 315.500 ευρώ. 
TAG