Δύο νέες ειδικές εκδόσεις του Jeep Renegade για το Λος Άντζελες

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες θα ανοίξει τις πύλες της την επόμενη εβδομάδα και η Jeep, δημιούργησε δύο νέες ειδικές εκδόσεις για το Renegade για τις οποίες μας δίνει από σήμερα τις πρώτες πληροφορίες.

Η πρώτη έκδοση του Renegade ονομάζεται «Deserthawk» και βασίζεται στο κορυφαίο Renegade Trailhawk όντας διαθέσιμη σε 4 χρώματα, μεταξύ των οποίων και το αποκλειστικό «Mojave Sand» (σε χρώμα της άμμου).

Παράλληλα, το Deserthawk διαθέτει σκούρες ζάντες 17 ιντσών, ειδικά αυτοκόλλητα στο καπό και το πίσω μέρος, ράγες οροφής και μαύρα δέρματα στο εσωτερικό με ανοιχτόχρωμες ραφές. Ο κινητήρας του είναι ο 2,4 λίτρων Tigershark και το σύστημα τετρακίνησής του είναι το πιο off road Selec-Terrain της Jeep.


Το δεύτερο νέο Renegade ονομάζεται «Altitude» και διαθέτει μαύρες γυαλιστερές ζάντες 18 ιντσών, μαύρο αμάξωμα και προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό, τα πάντα είναι χρωματισμένα σε μαύρο, με μεταλλικές επενδύσεις στον επιλογέα ταχυτήτων και τα χερούλια των θυρών.

Η Jeep δίνει επιλογή στο Renegade Altitude για τον 2,4 λίτρων Tigershark κινητήρα με 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ή τον 1,4 MultiAir Turbo με 6άρι μηχανικό. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. μέσα στο μήνα, ενώ το Deserthawk θα ακολουθήσει το Γενάρη.
TAG