Υπέρ-τούμπανο Nissan GT-R με εντυπωσιακό bodykit είναι πραγματικός... δράκος!

Η γερμανική Strasse Wheels δημιουργεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό Nissan GT-R, που το ονομάζει «Emeral Dragon» (σμαραγδένιος δράκος) και υπόσχεται να κλέψει τις εντυπώσεις όπου και εάν κυκλοφορήσει.

Το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζει στο εν λόγω GT-R είναι το bodykit της γνωστής μας Liberty Walk, το οποίο περιλαμβάνει νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, τις χαρακτηριστικές πριτσινωτές πλαϊνές προεκτάσεις των θόλων των τροχών της εταιρείας, αλλά και νέο πίσω διαχύτη και αεροτομή.

Παράλληλα, η Strasse Wheels έχει τοποθετήσει και τις δικές της ζάντες SPR5 20 ιντσών με «χάλκινες» ακτίνες και μαύρα πλαϊνά, ενώ όλο το αμάξωμα έχει ντυθεί με μια εντυπωσιακή μεμβράνη που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το εξωτερικό φως.

Στην βελτίωση της εμφάνισης, αλλά και των οδικών και οδηγικών χαρακτηριστικών του GT-R, το ρόλο της παίζει και η νέα αερανάρτηση, η οποία μπορεί να μειώσει την απόσταση από το έδαφος κατά 50-60 χλστ. σε σχέση με την εργοστασιακή.

Πολύ εντυπωσιακή είναι και η παρουσία ενός νέου συστήματος εξάτμισης από την Armytrix, που φροντίζει για την ηχητική απόλαυση των επιβατών, ενώ έχει τοποθετηθεί και ένα πλήρες σετ φρένων επιδόσεων από την Brembo με κίτρινες δαγκάνες.


Η Strasse Wheels δεν ανακοινώνει εάν υπάρχουν βελτιώσεις και στο μοτέρ, όμως σε κάθε περίπτωση ακόμη και να έχει μείνει χωρίς αλλαγές ο περίφημος 3,8 λίτρων twin-turbo V6 κινητήρας της Nissan, αυτό το GT-R είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.
TAG