Νέο πακέτο Performance με Akrapovic εξάτμιση για το VW Golf R

Η VW παρουσιάζει επίσημα το νέο πακέτο Performance για το κορυφαίο Golf R, το οποίο περιλαμβάνει νέα εξάτμιση από τη φημισμένη Akrapovic, αλλά και αναβαθμισμένα φρένα.

Ειδικά για την εξάτμιση, το πακέτο αναβάθμισης του Golf R περιλαμβάνει ένα πλήρες σύστημα τιτανίου από την Akrapovic, που είναι 7 κιλά πιο ελαφρύ από το «κανονικό», αλλά και με πιο σπορ ήχο που αλλάζει ανάλογα με το mode οδήγησης που έχει επιλεγεί.

Στα φρένα, το πακέτο Performance περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα πέδησης που είναι πιο ελαφρύ κατά 2 κιλά, αλλά και με καλύτερη συμπεριφορά και φθορά, το οποίο ενσωματώνει και ενισχυμένα εμπρόσθια τακάκια, ενώ αναγνωρίζεται με το «R» πάνω στις εμπρόσθιες δαγκάνες.

Η VW τονίζει ότι η εξάτμιση Performance και τα φρένα μπορούν να παραγγελθούν και μεμονωμένα, ενώ μπορούν να συνδυαστούν και με ημι-σλικ ελαστικά από το εργοστάσιο για χρήση σε πίστα.


Επίσης, με έξτρα κόστος προσφέρονται και ακόμη πιο σπορ τμήματα στο αμάξωμα, όμως ένας αγωνιστικού τύπου διαχύτης, διαφορετικές πλαϊνές ποδιές, νέα εμπρόσθια αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά και μια καινούργια πίσω αεροτομή που αυξάνει την κάθετη δύναμη κατά 20 κιλά.
TAG