Για πολύ λίγους η νέα Bentley Continental GT Cabrio Galene Edition

Η Bentley παρουσιάζει την τελευταία ειδική έκδοση της Continental GT Cabrio, που θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 μονάδες και η οποία ξεχωρίζει για τα μοναδικά της χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα πιο ακριβά γιότ.

Η νέα ειδική έκδοση της Continental GT Cabrio αποτελεί προϊόν του τμήματος εξατομίκευσης Mulliner της Bentley, σε συνεργασία με την κατασκευάστρια πανάκριβων γιοτ Princess Yachts.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει με το ειδικό λευκό του αμάξωμα, που συνδυάζεται με μια χαρακτηριστική μπλε λωρίδα που διατρέχει τα πλαϊνά, αλλά και με ειδικής σχεδίασης χρωμιωμένες ζάντες 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα φέρουν νέα δίχρωμα δέρματα με ραφές σε ανοιχτό καφέ, ενώ αντίστοιχες είναι και οι επενδύσεις στο ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών.

Υπάρχει επιπλέον σε κάθε αυτοκίνητο μια ειδική εικονογράφηση του γνωστού καλλιτέχνη Jaume Vilardell, καθώς και το λογότυπο της Mulliner. Τέλος, η κονσόλα κατασκευάζεται από ένα ειδικής επεξεργασίας ξύλο καρυδιάς.


Όπως προείπαμε η Bentley θα κατασκευάσει μόνο 30 μονάδες της νέας της ειδικής έκδοσης. Κάθε μια από της Galene Edition Continental GT Cabrio συνδυάζεται με τον 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα βενζίνης των 500 ίππων της εταιρείας.
TAG