Απίστευτη αποζημίωση από την Porsche για την αγορά γυαλιών ηλίου στους ιδιοκτήτες των μοντέλων του 2007-2016!

Μια περίεργη αλλά πέρα για πέρα αληθινή αποζημίωση κλήθηκε να πληρώσει η Porsche σε πολλούς από τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της από το 2007 έως και το 2016 για την αγορά γυαλιών ηλίου, ύστερα από την απόφαση δικαστηρίου στις Η.Π.Α.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε και τελικά επιδικάστηκε εναντίον της Porsche στις Η.Π.Α., όλοι οι ιδιοκτήτες των Porsche της παραπάνω περιόδου που είναι εφοδιασμένες με ταμπλό χρώματος Cognac, Luxor Beige, Natural Brown, Platinum Grey ή Sand Beige έχουν δικαίωμα να λάβουν αποζημίωση έως και 175 δολάρια για την αγορά γυαλιών ηλίου.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις αντανακλάσεις που προκαλούν τα ταμπλό των παραπάνω χρωμάτων και οι οποίες, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο, είναι τόσο ενοχλητικές, ώστε να αναγκάσουν τους επιβάτες να αγοράσουν γυαλιά ηλίου!

Μάλιστα, παρότι εν πρώτοις ο λόγος αυτός δεν φαίνεται σοβαρός, το δικαστήριο τόνισε ότι η αγορά των γυαλιών ηλίου είναι ένα απαραίτητο μέτρο για την ασφάλεια των επιβαινόντων, που πρέπει να καλυφθεί από την εταιρεία.


Οι ιδιοκτήτες των Porsche με τα ταμπλό των παραπάνω χρωμάτων μπορούν να μπουν στον ιστότοπο http://www.dashboardglareclassaction.com, όπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες, καθώς και οι ημερομηνίες που έχουν στη διάθεσή τους για να καταθέσουν την αίτηση της αποζημίωσης.
TAG