Η νέα Brabus Rocket 900 είναι το ισχυρότερο και πιο γρήγορο 4θεσιο cabrio στον κόσμο!

Η κορυφαία βελτιωτική Brabus παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης που βασίζεται πάνω στην Mercedes-AMG S 65 Cabrio, με τη νέα Rocket 900 να έρχεται για να προσφέρει κορυφαία δύναμη και εκπληκτικές επιδόσεις.

Ειδικότερα, η Brabus παίρνει τον 6λιτρο twin-turbo V12 κινητήρα βενζίνης της Mercedes-AMG και του αυξάνει τη χωρητικότητα στα 6,3 λίτρα, ενώ παράλληλα του μεγαλώνει τις κυλινδροκεφαλές, τοποθετεί μεγαλύτερα turbo, νέο «εγκέφαλο» και πολλαπλή.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η δύναμη του μοτέρ αυτού από τα 630 εργοστασιακά άλογα να εκτοξευτεί στα 900, ενώ η ροπή από τα 1.000 Nm να φθάσει στο εκπληκτικό νούμερο των 1.500 Nm.

Στο πεδίο των επιδόσεων, για το 0-100 χλμ./ώρα το δημιούργημα της Brabus απαιτεί πλέον μόνο 3,9 δευτερόλεπτα (από 4,1 δλ. εργοστασιακά), ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Φυσικά, με όλη αυτή την αύξηση της ισχύος η Brabus έχει προβεί σε πολλές αλλαγές και ενισχύσεις στο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Mercedes-AMG, ενώ υπάρχει και ένα νέο, υψηλών επιδόσεων μπλοκέ διαφορικό.

Επεμβάσεις έχουμε και στην ανάρτηση της Mercedes-AMG S 65 Cabrio, με μείωση της απόστασης από το έδαφος κατά 15 χλστ., ενώ έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτερες ζάντες 22 ιντσών και σπορ εξάτμιση με κεραμικές απολήξεις.

Πολλές επεμβάσεις έχουν γίνει και στο αμάξωμα, το οποίο «φορά» ένα νέο αεροδυναμικό κιτ, ενώ στο εσωτερικό συναντούμε ένα νέο ψηφιακό ταχύμετρο που αναγράφει ταχύτητες μέχρι και τα 400 χλμ./ώρα, αλουμινένιες επενδύσεις, πανάκριβα ανοιχτόχρωμα δέρματα και πολλά άλλα.


Η Brabus θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα Rocket 900 Cabrio στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 12 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της.
TAG