Νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο Mini έτοιμο για παραγωγή το 2019 (+video)

Η BMW μας δίνει μια πρώτη γεύση της νέας γενιάς του ηλεκτρικού Mini που θα έρθει το 2019, παρουσιάζοντας στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το πρωτότυπο Mini Electric.

Το νέο πρωτότυπο έρχεται αρχικά για να ξεχωρίσει με τις γραμμές του αμαξώματός του, που δείχνει ως μια εξέλιξη της σχεδίασης του τωρινού Mini.

Ξεχωρίζουμε τον αρκετά δυναμικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα με ψεύτικες εισαγωγές, τα νέας σχεδίασης LED φώτα και την γρίλια με κίτρινες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και τις νέου τύπου αεροδυναμικές ζάντες στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.

Στο πίσω μέρος, τα κάθετα φώτα έχουν μεγαλώσει σε διαστάσεις και φέρουν το χαρακτηριστικό σήμα της αγγλικής σημαίας στο εσωτερικό τους, ενώ υπάρχει και μια μικρή αεροτομή.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του πρωτότυπου, η Mini αναφέρει μόνο ότι το Mini Electric θα διαθέτει έναν πολύ δυνατό ηλεκτροκινητήρα, ενώ παράλληλα θα προσφέρει και μια πολύ σπορ αίσθηση στο δρόμο.


Περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε λίγο πριν την επίσημη πρώτη του στη Φρανκφούρτη στις 12 Σεπτεμβρίου. Στόχος των γερμανών σε κάθε περίπτωση, είναι να παρουσιάσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με σπορ χαρακτηριστικά.

           
TAG