Οι πρώτες φωτογραφίες του επόμενου Hyundai Santa Fe!


Οι αποκλειστικές φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν ένα πολύ μοντέρνο μεσαίο SUV.

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο δύο μη επίσημες φωτογραφίες, που μας αποκαλύπτουν το ποιόν της νέας γενιάς του Hyundai Santa Fe. Το νέο SUV θα ονομάζεται στην Ευρώπη ix45 και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με όσα μας δείχνουν οι φωτογραφίες του νέου Hyundai ix45, ο διάδοχος του Santa Fe θα αποκτήσει μια αρκετά μοντέρνα εμφάνιση, διατηρώντας πολλά κοινά στοιχεία με το Hyundai ix35, αλλά και τη νέα γενιά του i30, που θα δούμε στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη της χρονιάς. Είναι δεδομένο πάντως ότι στην Ευρωπαϊκή του εκδοχή - στις Η.Π.Α. θα διατηρήσει το όνομα "Santa Fe" - δεν θα δούμε τόσο πολύ χρώμιο στην εμπρός γρίλια, όπως στην Αμερικάνικη.

Από εκεί και πέρα και στα λίγα στοιχεία που γνωρίζουμε στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι, το νέο Hyundai ix45 θα λάβει σίγουρα το νέο 2λιτρο GDI βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού της μάρκας με 163 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και το μοτέρ των 1,6 λίτρων (135 PS) του ix35. Για το τελευταίο, πιο πιθανός θα είναι ο συνδυασμός του αποκλειστικά με κίνηση στους εμπρός τροχούς, όπως συμβαίνει και στο ix35. Επίσης, είναι σίγουρος και ο πολύ ικανός 2λιτρος diesel της Hyundai (136 και 184 PS), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ο νεότερος πετρελαιοκινητήρας των 1,7 λίτρων (116 PS). Το σύστημα τετρακίνησης τέλος, αναμένεται να είναι και πάλι αυτόματο, στέλνωντας όταν απαιτείται μέρος της διαθέσιμης ροπής και στους πίσω τροχούς.

TAG