Η Kia μας αποκαλύπτει περισσότερα για τη νέα γενιά του Cee'd - Και το εσωτερικό του!

Η δεύτερη γενιά του Kia Cee'd δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά και πιο δυναμική από ποτέ.
Πριν από ένα περίπου μήνα σας είχαμε αποκαλύψει σε αποκλειστικότητα τις πρώτες τρεις φωτογραφίες της δεύτερης γενιάς του Kia Cee'd. Και σήμερα η Kia έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες επιπλέον φωτογραφίες του νέου της μικρομεσαίου, μεταξύ των οποίων και για πρώτη φορά, αυτές του εσωτερικού του!

Πιο σπορτίφ, μοντέρνα και ποιοτική από κάθε άλλη φορά
είναι η σχεδίαση στο εσωτερικό του νέου Cee'd.
Τη νέα γενιά του Kia Cee'd την αναμένουμε να κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου. Με εντελώς νέα σχεδίαση, που θα του προσδώσει περισσότερα μοντέρνα αισθητικά χαρακτηριστικά, το νέο Cee'd θα αποκτήσει μια περισσότερο premium παρουσία από κάθε άλλη φορά. Αυτό θα είναι ορατό και στο εσωτερικό του, εκεί όπου αναμένεται σημαντική ενίσχυση τόσο της αίσθησης, όσο και της απτής ποιότητας. Σχεδιαστικά, διακρίνονται κάποια στοιχεία που τονίζουν τα σπορ χαρακτηριστικά της Kia, όπως το τριάκτινο τιμόνι, ο πίνακας οργάνων με τους τρεις ξεχωριστούς θόλους, αλλά και οι διακόπτες αεροπορικού τύπου στην κεντρική κονσόλα. Επίσης, το στέγαστρο του πίνακα οργάνων που θα συνεχίζεται πάνω στο ταμπλό και θα περικλείει τους αεραγωγούς και το Σύστημα πλοήγησης γυρνώντας πάλι προς το τιμόνι, θα προσδώσει μια επιπλέον οδηγοκεντρική νότα στο εσωτερικό του νέου Cee'd.

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις και με κινητήρες
1.400 και 1.600 κ.εκ. θα έλθει το Cee'd.
Από πλευράς διαστάσεων, το νέο Cee'd αναμένεται μακρύτερο, πιο πλατύ και πιο χαμηλό από το τωρινό μοντέλο, όμως το μεταξόνιο θα βρίσκεται στα ίδια περίπου επίπεδα. Βέβαια, προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως οι διαστάσεις του, όπως επίσης και όλα τα τεχνικά και μηχανικά του στοιχεία. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι η δεδομένη παρουσία στη γκάμα του νέου 1.600άρη κινητήρα της Kia, που τον ξέρουμε από το νέο Sportage (135 PS). Σιγά-σιγά και μέχρι τις αρχές καλοκαιριού που θα ξεκινήσει η διάθεση του νέου Cee'd στην Ευρώπη (αρχικά μόνο ως 5πορτο και αργότερα ως 3πορτο και στέισον), θα μάθουμε όλα τα στοιχεία για το νέο και πολύ ενδιαφέρον μικρομεσαίο Kia.

TAG