Η Chevrolet αποκαλύπτει τη νέα γενιά του Trailblazer

Το νέο Chevrolet Trailblazer ξεκινά την πορεία του από την Ασία, ενώ μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.
Επαναφέροντας το όνομα "Trailblazer" στη γκάμα της ύστερα από μια 3ετία, η Chevrolet ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο 33ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ (26/03-08/04) το ομώνυμο νέο μεσαίο SUV της.

Για πρώτη φορά στην ιστορία το Trailblazer θα διατεθεί
και σε δικίνητη έκδοση, εκτός βέβαια της τετρακίνητης.
Η δεύτερη γενιά του Chevrolet Trailblazer θα διατηρήσει και πάλι έναν εκτός δρόμου χαρακτήρα, αφού το πλαίσιο του νέου μοντέλου είναι τύπου σκάλας και είναι το ίδιο με αυτό του νέου Pick Up της Chevrolet, του Colorado. Πιστό βέβαια στο πνεύμα της εποχής, για πρώτη φορά στην ιστορία το Trailblazer θα διατεθεί σε 2κίνητη και 4κίνητη έκδοση. Από πλευράς κινητήρων, στην Ασία όπου θα ξεκινήσει αρχικά την εμπορική του πορεία, το νέο SUV της Chevrolet θα έλθει με επιλογή μεταξύ δύο εκδόσεων χωρητικότητας 2,5 και 2,8 λίτρων, ενός νέου τετρακύλινδρου turbo diesel κινητήρα. Στην πρώτη εξ αυτών η ισχύς βρίσκεται στους 150 ίππους και η ροπή στα 350 Nm, ενώ στη δεύτερη,
η ισχύς ανεβαίνει στα 180 "άλογα" και η ροπή στα 470 Nm με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων ή στα 440 Nm με 5άρι μηχανικό.

Ενδιαφέρουσα η σχεδίαση στο 7θέσιο εσωτερικό του μοντέλου.
Στον αισθητικό τομέα, το νέο Chevrolet Trailblazer αποκτά ένα πιο στρογγυλεμένο αμάξωμα, με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αλλά και τη γνώριμη επιβλητική μάσκα της Chevrolet στο εμπρόσθιό του τμήμα. Στο εσωτερικό, η σχεδίαση του ταμπλό είναι απλή, όμως υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον ως προς την παρουσία των επιμέρους διακοπτών, ενώ διαθέσιμες είναι και πολλές θήκες για μικροαντικείμενα. Στους χώρους, υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων με αναδιπλούμενες πρακτικές θέσεις, αλλά και αρκετός χώρος - σύμφωνα με τη Chevrolet - για τους δύο καθήμενους στην τρίτη σειρά.




TAG