Μυστηριώδης φωτογραφία ενός νέου Citroen DS διαρρέει στο facebook - Πιθανότατα είναι η πρώτη του νέου Citroen DS9!

Στη χαμηλής ανάλυση αυτή φωτογραφία, πιστεύεται ότι η Citroen μας δίνει μια πρώτη γεύση για το νέο DS9...
Η παραπάνω φωτογραφία αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Citroen στο facebook, μαζί με το μήνυμα: "Το μέλλον της σειράς DS παίρνει ήδη σχήμα στη Citroen...". Και με την έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου προ των πυλών, πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν ότι είναι η πρώτη του νέου Citroen DS9!

Αυτό είναι το πρωτότυπο Metropolis, που η Citroen μας
έδειξε στη Σανγκάη το 2010. Με βάση αυτό το πρωτότυπο
θα σχεδιαστεί και το κορυφαίο DS, το νέο DS9.
Η επικείμενη προσθήκη ενός σούπερ πολυτελούς σεντάν μοντέλου στη γκάμα της Citroen DS, του νέου DS9, έχει προαναγγελθεί ήδη από τον Οκτώβριο του 2010 και από τα χείλη του Προέδρου της Citroen για την Ασία, του κ. Gregoire Olivier. Το νέο αυτό μοντέλο που θα τοποθετηθεί στη κορυφή των επιλογών "DS", θα βασιστεί πάνω στο εντυπωσιακό πρωτότυπο Metropolis που είχε δείξει στην έκθεση αυτοκινήτου της Σανγκάη το 2010 η Citroen. Και πλέον, η φωτογραφία που διέρρευσε σήμερα στο facebook, μας δείχνει ότι ίσως τελικά έφτασε η ώρα να δούμε και σε μορφή παραγωγής το πιο φιλόδοξο δημιούργημα της σειράς DS της Citroen.

Με το νέο DS9, η Citroen θα απευθυνθεί στην αγορά της Κίνας, εκεί όπου πολυτελή μοντέλα μεγάλων διαστάσεων πωλούνται σήμερα σαν... ζεστά ψωμιά. Όμως, μην εκπλαγείτε εάν τελικά δούμε το DS9 και στην Ευρώπη, αφού οι Γάλλοι έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια για το εντυπωσιακό τους νέο σεντάν και πλέον, μέσω αυτού, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξουν σαν ίσοι προς ίσους τους κραταιούς Γερμανούς ανταγωνιστές της κατηγορίας. Περαιτέρω βέβαια στοιχεία για το νέο DS9 θα γνωρίζουμε όσο ερχόμαστε πιο κοντά στη φετινή Έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνο τον Απρίλιο (27/04-02/05), όμως είναι δεδομένο ότι, εάν δούμε τόσο τη φωτογραφία του facebook, όσο και αυτή του πρωτότυπου Metropolis, θα έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ εντυπωσιακό αισθητικά νέο πολυτελές σεντάν.



TAG