Η Datsun επιστρέφει και επίσημα - Ιδού και το νέο της λογότυπο!

Αυτό είναι το νέο λογότυπο, που θα φέρουν τα μοντέλα της νέας εποχής της Datsun.
Μόλις πριν από περίπου 20 ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει την πρόθεση της Nissan να επαναφέρει τη Datsun μετά από 25 χρόνια ως αυτόνομη μάρκα. Και σήμερα, ο Πρόεδρος της Renault-Nissan, ο Κάρλος Γκον, ανακοίνωσε και επίσημα την αναβίωση της ιστορικής μάρκας!

Ο Πρόεδρος της Renault-Nissan, κ. Κάρλος Γκον κατά τη
διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης για τη Datsun.
Κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην Ιαπωνία, ο Κάρλος Γκον, Πρόεδρος της κοινοπραξίας Renault-Nissan, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και ανακοίνωσε την επιστροφή της Datsun στα αυτοκινητικά δρώμενα. Στη νέα της εποχή, η Datsun θα ειδικευτεί στην κατασκευή προσιτών αυτοκινήτων ειδικά για τις αναπτυσσόμενες αγορές του πλανήτη. Έτσι, θα γίνει η τρίτη παγκόσμια μάρκα της Nissan, μετά τις Nissan και Infiniti.

Οι πρώτες αγορές που θα υποδεχτούν τη Datsun στη νέα της εποχή θα είναι η Ινδία, η Ινδονησία και η Ρωσία το 2014, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε εάν θα δούμε τα αυτοκίνητα της μάρκας στην Ευρώπη και την ελληνική αγορά. Επιπλέον αυτού, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτε και για το ποιόν της νέας γκάμας Datsun, εκτός μόνο από το νέο λογότυπο της μάρκας, το οποίο ο Γκον παρουσίασε στην Ινδονησία. Πιστεύεται πάντως, ότι τα νέα μοντέλα της Datsun θα κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ασία, ώστε να μειωθεί το κόστος κατασκευής τους και να κρατηθούν χαμηλά οι τελικές τους τιμές.

TAG