Το επόμενο μικρό της Mitsubishi λανσάρεται πρώτα στην Ταϊλάνδη - "Καίει" μόνο 3,8 λτ. βενζίνης ανά 100 χλμ.!

Ξεκινά την εμπορική του πορεία στις παγκόσμιες αγορές το νέο Mitsubishi Mirage, το οποίο στην Ευρώπη θα αντικαταστήσει το Colt.
Το νέο Mitsubishi Mirage, το μοντέλο δηλαδή εκείνο με το οποίο θα αντικατασταθεί το υπάρχον Mitsubishi Colt, λανσάρεται πρώτα στην Ταϊλάνδη. Ακολουθούν η υπόλοιπη Ασία, η Ιαπωνία και, από το 2013, η Ευρώπη και η ελληνική αγορά!

Η κατασκευή του νέου Mirage έχει γίνει με στόχο
τη μείωση του βάρους και την πολύ καλή αεροδυναμική.
Στην περσινή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, η Mitsubishi μας είχε αποκαλύψει το νέο Mirage. Πρόκειται για το νέο μικρό μοντέλο της μάρκας, το οποίο παγκοσμίως θα αντικαταστήσει το υπάρχον Mitsubishi Colt, προσφέροντας εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2. Και σήμερα, η Mitsubishi ανακοίνωσε ότι η πρώτη χώρα που λανσάρεται το νέο της δημιούργημα είναι η Ταϊλάνδη, σχεδόν 1 ολόκληρο χρόνο πριν δούμε το Mirage στις Ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων και η ελληνική.

Απλή, αλλά "συμπαθητική" παρουσία για το εσωτερικό.
Το νέο Mitsubishi Mirage θα χαρακτηριστεί από την πολύ χαμηλή του κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2, παράλληλα με τις προσιτές τιμές αγοράς του. Οι διαστάσεις του δε, είναι από τις πλέον compact στην κατηγορία (μήκος: 3,71 μ., πλάτος 1,665 μ., ύψος 1,49 μ.), ενώ και το βάρος του αναμένεται να μην ξεπερνά τα 1.000 κιλά. Επίσης, το αμάξωμά του, παρότι φαίνεται στις φωτογραφίες αρκετά συγκρατημένο αισθητικά, θα διαθέτει πολύ καλή αεροδυναμική, ώστε να συμβάλει και αυτό στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Σε ό,τι αφορά μάλιστα στην αγορά της Ταϊλάνδης, εκεί το νέο Mirage θα σταδιοδρομήσει με ένα μοτέρ βενζίνης 1,2 λίτρων, το οποίο έχει κατανάλωση-ρεκόρ για την κατηγορία, μόλις 3,8 λίτρων ανά 100 χλμ. Αντίστοιχα χαμηλές είναι και οι τιμές του, αφού στη χώρα της Άπω Ανατολής το Mirage ξεκινά περίπου από τα 9.000 ευρώ.
TAG