H Subaru ξεκίνησε την παραγωγή του BRZ και του Toyota GT 86

Σε πρώτο πλάνο το Subaru BRZ και πίσω του το νέο Toyota GT 86, τα οποία παράγονται από κοινού σε εργοστάσιο της Subaru.
Το νέο GT 86, το μοντέλο με το οποίο η Toyota επιστρέφει στα μικρομεσαία κουπέ, ξεκίνησε την παραγωγή του στο εργοστάσιο Gunma της Subaru στην Ιαπωνία. Μαζί του, μπήκε στην παραγωγή και το "αδελφό" Subaru BRZ, ενώ σε ένα χρόνο θα κατασκευαστεί εκεί και το νέο Impreza.

Οι Πρόεδροι των δύο εταιρειών, κατά τη διάρκεια
της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο.
Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργοστάσιο Gunma της Subaru, τα δύο κοινής κατασκευής πισωκίνητα κουπέ ξεκίνησαν την παραγωγή τους. Θυμίζουμε ότι οι δύο Ιαπωνικές κατασκευάστριες έχουν συμφωνήσει από το 2008 για συνεργασία και σήμερα, το επισφράγισμα αυτής της συμφωνίας είναι το ξεκίνημα της παραγωγής των Subaru BRZ και Toyota GT 86. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι δύο Πρόεδροι των Subaru (Yasuyuki Yoshinaga) και Toyota (Akio Toyoda) εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών.

Στην ιαπωνική αγορά, τα νέα Subaru BRZ και Toyota GT 86 θα ξεκινήσουν να πωλούνται στις 6 Απριλίου. Πολύ σύντομα θα πάρουν το δρόμο και για τις Ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική. Και σε ό,τι αφορά στις τιμές τους, σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ότι στην περίπτωση του GT 86, αυτή θα διαμορφωθεί κοντά στα 30.000 ευρώ.

TAG