Το πρώτο σκίτσο του επόμενου Kia Pro_Cee'd - Θα έχει και κινητήρα 1,2 λίτρων με turbo!

Αρκετά εντυπωσιακό φαίνεται ότι διαγράφεται το μέλλον του δεύτερης γενιάς Kia Pro_Cee'd.
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Kia μας αποκάλυψε και επίσημα στη Γενεύη το ποιόν της δεύτερης γενιάς του Cee'd. Όμως ήδη, με τη βοήθεια του Kia world, έχουμε στα χέρια μας και το πρώτο επίσημο -όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα- σκίτσο του ακόμη πιο εντυπωσιακού, νέου Kia Pro_Cee'd.

Βασισμένο πάνω στο εικονιζόμενο, δεύτερης γενιάς
Kia Cee'd, θα είναι το νέο Pro_Cee'd.
Το Pro_Cee'd είναι η 3πορτη, κουπέ έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου της Kia, που γνωρίσαμε στην υπάρχουσα, 1η γενιά του Cee'd. Και φαίνεται τελικά ότι και η δεύτερη γενιά του Kia Cee'd θα αποκτήσει μια αντίστοιχης λογικής και ίσως ακόμη πιο κουπέ, 3θυρης έκδοσης. Αυτό μας αποκαλύπτει το πρώτο σκίτσο του δεύτερης γενιάς Kia Pro_Cee'd που διέρρευσε σήμερα στο διαδίκτυο μέσω του blog Kia world, για το οποίο μάλιστα οι άνθρωποι του blog ισχυρίζονται ότι είναι και επίσημο. Προς το παρόν βέβαια, η Kia δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυρότητα της εικόνας, όμως κατά τα φαινόμενα και εάν τελικά το Pro_Cee'd είναι έτσι όπως φαίνεται στο σκίτσο, θα έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά ενδιαφέρον νέο μικρομεσαίο κουπέ.

Υπάρχουν όμως και άλλα, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν μαζί με το σκίτσο του νέου Pro_Cee'd και τα οποία έχουν να κάνουν με τους νέους κινητήρες βενζίνης που έχει σχεδόν έτοιμους η Kia. Μαζί λοιπόν με το λανσάρισμα του επόμενου 3θυρου Cee'd το 2013, θα έλθει και ένας ολοκαίνουργιος 1.200άρης turbo (T-GDI) βενζινοκινητήρας με απόδοση μεταξύ 120 και 130 ίππων. Παράλληλα με αυτόν, στη γκάμα θα εισέλθει και ο επίσης νέος 1.600άρης turbo που μας έδειξε η Hyundai με το Veloster Turbo, και ο οποίος στην περίπτωση του νέου Pro_Cee'd θα έχει απόδοση 183 ίππων. Σίγουρος πάντως στη γκάμα θα πρέπει να θεωρείται ο αρχικός, ατμοσφαιρικός 1,4 λίτρων βενζινοκινητήρας των 90 ίππων, αλλά και οι δύο diesel στα 1,4 και 1,6 λίτρα, με 90 και 128 άλογα.
TAG