Και με 1,4 turbo το Opel Corsa!

Εκτός από το νέο κινητήρα, το Opel Corsa αποκτά και δύο νέες ειδικές εκδόσεις σε λευκό (φωτό) ή μαύρο χρώμα.
Η Opel ανακοίνωσε ότι προσθέτει και στη γκάμα του Corsa τη νεότερη εκδοχή του 1,4 turbo κινητήρα που έχουμε δει στα Opel Astra και Meriva. Και με τη βοήθεια του στάνταρ Start/Stop, η νέα αυτή έκδοση του Corsa θα συνδυάσει απόδοση με οικονομία κίνησης.

Η νεότερη, Euro 5 έκδοση του 1,4 turbo κινητήρα της Opel
θα βρεθεί κάτω από το καπό και του μικρού Corsa.
Η νέα επιλογή στη γκάμα του Corsa θα είναι διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι και στην Ελληνική αγορά, ενώ λόγω της παρουσίας του Start/Stop, θα ενταχθεί στη γκάμα ecoFLEX της Opel. Η απόδοση του 1,4 turbo κινητήρα φθάνει τους 120 ίππους ισχύος, ενώ η μέγιστη ροπή είναι 175 Nm διαθέσιμα από τις 1.750 σ.α.λ. Το κιβώτιο με το οποίο συνεργάζεται ο κινητήρας αυτός είναι μηχανικό, με 5 σχέσεις και η δύναμη στέλνεται φυσικά στους εμπρός τροχούς. Για τις επιδόσεις, το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 10,3 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 195 χλμ./ώρα. Σε ό,τι αφορά τέλος στην κατανάλωση καυσίμου, η Opel ανακοινώνει μέση τιμή 5,5 λτ./100 χλμ., με εκπομπές CO2 που φθάνουν τα 129 γρ./χλμ.

Εκτός όμως από τη νέα αυτή έκδοση κινητήρα του Corsa, η Opel προσθέτει στη γκάμα και δύο νέες ειδικές εκδόσεις. Πρόκειται για τα νέα Opel Corsa All Black Edition και All White Edition, τα οποία διακρίνονται για τους χρωματισμούς τους σε μαύρο και λευκό αντίστοιχα. Σε αντίστοιχο χρώμα βάφονται και οι τροχοί των 17 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν οι απαραίτητες επενδύσεις πάλι σε αυτούς τους χρωματισμούς, που προδίδουν το διαφορετικό των εκδόσεων.
TAG