Νέα συλλεκτική έκδοση smart fortwo edition iceshine

Δίνοντας έμφαση στο λευκό χρώμα, το smart fortwo edition iceshine προσθέτει στιλ και μοναδικότητα στη γκάμα του μοντέλου.
Βασισμένη πάνω στην ανανεωμένη εκδοχή του smart fortwo, η νέα έκδοση "edition iceshine" του μοντέλου, θα διατεθεί από τον Οκτώβριο σε μόλις 1.800 μονάδες, αποκτώντας έτσι ένα συλλεκτικό χαρακτήρα.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι λευκές επενδύσεις,
ενώ νέα σχεδίαση διαθέτει το τριάκτινο τιμόνι.
Είναι συνηθισμένο η smart να δημιουργεί ειδικές εκδόσεις για το δημοφιλές fortwo, όπως η νέα έκδοση "edition iceshine", που θα λανσάρει τον Οκτώβριο. Πρόκειται για μια νέα επιλογή του smart, η οποία θα περιλαμβάνει ειδικούς χρωματισμούς στο αμάξωμα και συγκεκριμένα, λευκό ή γαλάζιο για τις πλαστικές επιφάνειες και αποκλειστικά λευκό για τον κλωβό Tridion. Επιπλέον αυτών οι τροχοί των 15 ιντσών ειδικής σχεδίασης για την έκδοση, θα είναι και αυτοί σε λευκό χρώμα.

Στο εσωτερικό του συλλεκτικού smart fortwo edition iceshine κυριαρχεί και εδώ το λευκό χρώμα, όπως π.χ. στην πλάτη των ημι-δερμάτινων καθισμάτων, τις επενδύσεις στο ταμπλό, τον επιλογέα, τις πόρτες και τα οργανάκια. Νέα είναι και η σχεδίαση του τριάκτινου τιμονιού, που φέρει και paddles για την αλλαγή των ταχυτήτων. Από πλευράς εκδόσεων αμαξώματος, το νέο smart fortwo edition iceshine θα είναι διαθέσιμο σε κουπέ ή κάμπριο, όπως και τα υπόλοιπα fortwo. Οι κινητήρες του θα είναι τα γνωστά μοτέρ βενζίνης 1,0 λτ. με 71 και 84 ίππους, ενώ όπως προείπαμε, η διάθεσή του θα γίνει τον Οκτώβριο και θα περιοριστεί σε μόλις 1.800 μονάδες.


TAG