Την Τρίτη η αποκάλυψη του νέου Renault Clio!

Το design του νέου Renault Clio αναμένεται πιο μοντέρνο και ξεχωριστό από ποτέ. Υπομονή μέχρι την Τρίτη...
Η τέταρτη γενιά του Renault Clio θα είναι μια από τις πιο σημαντικές παρουσιάσεις της φετινής χρονιάς και πλέον, μετράμε αντίστροφα μέχρι την αποκάλυψή της, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιουλίου.

Στο εμπρόσθιο τμήμα του θα δούμε τη νέα μάσκα, που θα
"φορέσουν" όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Renault.
Το νέο Renault Clio έρχεται λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται πιο εντυπωσιακό σχεδιαστικά από κάθε άλλη φορά. Υπομονή λοιπόν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, όταν η Renault θα μας αποκαλύψει το νέο Clio διαδικτυακά. Τι άλλο νέο θα μας φέρει το μοντέλο; Σίγουρα μια γκάμα κινητήρων με χαμηλότερο κυβισμό και turbo, που θα μειώσουν τις καταναλώσεις του και τις εκπομπές CO2. Ανάμεσά τους θα βρεθεί τόσο ο νέος άμεσου ψεκασμού 1.200άρης turbo των 115 ίππων που μόλις λανσαρίστηκε στην Ελλάδα με το ανανεωμένο Megane, όσο και ο ολοκαίνουργιος 3κύλινδρος turbo των 0,9 λίτρων με 90 "άλογα".

Περαιτέρω στοιχεία για το νέο Renault Clio θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη αποκάλυψή του την Τρίτη, με το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στη χώρα μας να αναμένεται τον Οκτώβριο. Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα, στην ελληνική ιστοσελίδα της Renault υπάρχει ειδική ενότητα για το νέο Clio, όπου δημοσιεύονται όλες οι νεότερες πληροφορίες.
TAG