Νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση Blackline Edition για το Toyota GT86

Με βελτιώσεις στο αμάξωμά του, το νέο Toyota GT86 Blackline Edition κερδίζει τις εντυπώσεις.
Το GT86, το πισωκίνητο κουπέ της Toyota, αποκτά μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση που τονίζει τον σπορτίφ χαρακτήρα του και ονομάζεται «Blackline Edition».

Πιο δυναμικό το πίσω μέρος με νέο προφυλακτήρα και αεροτομή.
Η νέα έκδοση του GT86 έχει εμπνευστεί από τους αγώνες και δημιουργήθηκε από την Toyota Αυστραλίας. Αφορά κυρίως σε αισθητικές βελτιώσεις, που προσδίδουν στο ιαπωνικό πισωκίνητο κουπέ μια πιο σπορτίφ εικόνα. Αρχικά, το αμάξωμα περιλαμβάνει ένα πλήρες body-kit βελτίωσης από την Toyota Racing Development (TRD), που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πιο σπορ πίσω προφυλακτήρα και νέα αεροτομή. Παράλληλα, φέρει και ειδικό χρωματισμό σε λευκή απόχρωση (White Liquid), με μαύρες ρίγες στη δεξιά πλευρά του καπό και της οροφής. Αναβαθμισμένα είναι και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα με Xenon και φώτα ημέρας LED. Τέλος, νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου, οι οποίες έρχονται σε μαύρο χρωματισμό.

Το εσωτερικό αναβαθμίζεται κυρίως εξοπλιστικά.
Στο εσωτερικό, το Toyota GT86 Blackline χαρακτηρίζεται από τη διχρωμία του μαύρου με το κόκκινο, με τις επενδύσεις των καθισμάτων να έχουν αναβαθμιστεί με δέρμα και αλκαντάρα. Αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός, με στάνταρ στοιχεία όπως ο διζωνικός κλιματισμός ή το σύστημα infotainment με οθόνη αφής 6,1 ιντσών. Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα του αυτοκινήτου, το 2λιτρο boxer μοτέρ των 200 ίππων παραμένει και μπορεί να συνδυαστεί είτε με 6τάχυτο μηχανικό, είτε με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Μάλιστα, η Toyota Αυστραλίας ανακοινώνει ότι από τις 450 μονάδες της έκδοσης αυτής που θα κατασκευαστούν, οι 250 θα είναι με το μηχανικό κιβώτιο και οι υπόλοιπες με το αυτόματο. 
TAG