Τα Grand Cherokee SRT Night Edition και Wrangler Backcountry είναι δύο νέες ειδικές εκδόσεις των σκληροτράχηλων Jeep.

Περισσότερο «αγριεμένη» εμφάνιση για το Jeep Grand Cherokee SRT Night Edition.
Εν όψει του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, η Jeep παρουσιάζει τα νέα Grand Cherokee SRT Night Edition και Wrangler Backcountry, που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην αμερικάνικη έκθεση την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι αισθητικές αλλαγές, συνδυάζονται με μοτέρ 480 ίππων.
Το νέο Jeep Grand Cherokee SRT Night edition είναι μια ειδική έκδοση με συγκεκριμένες αισθητικές επεμβάσεις, που δίνει έμφαση στο μαύρο. Έτσι, η εμπρόσθια γρίλια, τα λογότυπα της Jeep, η οροφή, η πίσω αεροτομή και τα πλαίσια των παραθύρων έρχονται σε ειδικό μαύρο χρωματισμό, ενώ αντίστοιχου χρώματος είναι και οι ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Όλα αυτά συνδυάζονται με αμάξωμα χρωματισμένο σε κόκκινη, ασημί ή σκούρα γκρι απόχρωση. Στο εσωτερικό από την άλλη, το μαύρο κυριαρχεί με αντίστοιχου χρωματισμού δερμάτινα καθίσματα και επενδύσεις. Ο κινητήρας, παραμένει ο V8 των 6,4 λτ. και 480 ίππων της κορυφαίας, SRT έκδοσης του Grand Cherokee.

Το Backcountry είναι μια ακόμη πιο off road έκδοση του Wrangler.
Σε ό,τι αφορά στην νέα έκδοση του Jeep Wrangler, η νέα έκδοση Backcountry δίνει έμφαση περαιτέρω στις εκτός δρόμου διαδρομές και ειδικά στις χιονισμένες, έχοντας off-road προφυλακτήρες σε σκούρο χρωματισμό, ειδικής σχεδίασης 17άρες ζάντες αλουμινίου με off-road ελαστικά της BF Goodrich, αλλά και περιμετρικά σκαλοπάτια από το Wrangler Rubicon. Στο εσωτερικό, συναντούμε δερμάτινα καθίσματα, επενδύσεις piano-black, ηχοσύστημα με 9 ηχεία της Alpine και αρκετά άλλα. Η νέα έκδοση του Wrangler θα διατεθεί σε 5 χρώματα (μαύρο, μπλε, άσπρο, γκρι και μωβ), με ειδικά γραφικά και μαύρη ή προαιρετικά χρωματισμένη στην απόχρωση του αμαξώματος, σκληρή οροφή.