Νέες, ειδικές εκδόσεις «Iconic» για τα Renault Twingo, Clio και Captur

Το νέο Renault Clio Iconic διαθέτει ειδικούς χρωματισμούς, ζάντες και αυτοκόλλητα σε οροφή και καθρέπτες.
Η Renault παρουσίασε τις νέες εκδόσεις «Iconic» των Twingo, Clio και Captur, με στιλιστικές κυρίως διαφορές στο αμάξωμα, νέους χρωματισμούς αλλά και αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Το Renault Twingo Iconic ξεχωρίζει και αυτό για τους
χρωματισμούς και τον εξοπλισμό του.
Το Captur Iconic ξεχωρίζει κυρίως για τη διχρωμία του.
Στο μίνι Renault Twingo, η έκδοση Iconic περιλαμβάνει 4 διαφορετικούς χρωματισμούς του αμαξώματος, οι 2 εκ των οποίων είναι μοναδικοί για την έκδοση, οι οποίοι συνδυάζονται με αυτοκόλλητα και νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Στο εσωτερικό, συναντούμε ταπετσαρία με ύφασμα και δέρμα, αλλά και ανοιχτούς χρωματισμούς σε λευκό και βιολετί. Στην περίπτωση του Clio, η έκδοση ονομάζεται «Iconic 25 Nav» για τα 25 χρόνια του μοντέλου στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και εξωτερικά διαθέτει 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων, αλλά και φιμέ πίσω πλαϊνά τζάμια. Το Clio Iconic διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα και ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει από ειδικά γραφικά σε μαύρο-άσπρο στην οροφή. Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό με σαλόνι σε ύφασμα-δέρμα, δερμάτινο υποβραχιόνιο και χειρόφρενο, αλουμινένιο λεβιέ ταχυτήτων και επενδύσεις σε λευκό και μαύρο.

Περνώντας στο crossover Renault Captur, εδώ η νέα έκδοση «Iconic Nav» διαθέτει διχρωμία στο αμάξωμα με επιλογή 6 κύριων χρωμάτων και 3 για την οροφή και τους καθρέπτες. Όμορφες είναι και οι ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, τα πίσω τζάμια είναι φιμέ, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις σε μαύρο και καφέ, αλλά και τα ημι-δερμάτινα καθίσματα. Αναβαθμισμένο είναι και το επίπεδο εξοπλισμού του γαλλικού μοντέλου.

Οι νέες ειδικές εκδόσεις «Iconic» θα διατεθούν μόνο στη Μεγάλη Βρετανία από την 1η Δεκεμβρίου, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται μέσα στο μήνα.
TAG