Η Mitsubishi εκσυγχρονίζει το Space Star

Το Mitsubishi Space Star τονίζει την παρουσία του αναβαθμίζοντας εικόνα, εσωτερικό και ανάρτηση.
Το Mitsubishi Space Star αποκτά μια λίγο πιο ενδιαφέρουσα εικόνα, ενώ παράλληλα, τονίζει τη συνδεσιμότητά του στο εσωτερικό, σε μια ανανέωση που τη χρειαζόταν το μικρότερο μοντέλο των Ιαπώνων.

Η νέα οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και το νέο
σύστημα infotainment, ξεχωρίζουν στο εσωτερικό.
Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Mitsubishi Space Star μας φέρνει ένα νέο εμπρόσθιο τμήμα, με νέες επενδύσεις και φωτιστικά (με ενσωματωμένα φώτα ημέρας), νέα μάσκα με περισσότερο χρώμιο, αντίστοιχα νέο προφυλακτήρα, αλλά και αλλαγμένο καπό. Στο πλάι, ξεχωρίζει το νέο σχέδιο στις ζάντες των τροχών, ενώ πίσω έχει ραφιναριστεί ο προφυλακτήρας, έχει προστεθεί μια ευδιάκριτη αεροτομή και έχουν αλλάξει ελαφρώς τα γραφικά των φωτιστικών. Στο εσωτερικό από την άλλη, το Space Star αποκτά πλέον και αυτό την απαιτούμενη από την εποχή οθόνη αφής με αναβαθμισμένο σύστημα infotainment, ενώ το νέο τιμόνι (προέρχεται από το Mitsubishi ASX), οι νέες επενδύσεις και ο αλλαγμένος πίνακας οργάνων, αναβαθμίζουν την όλη εικόνα. 

Αλλαγές έχουν και η ανάρτηση και τα φρένα του αυτοκινήτου.
Στο πεδίο του κινητήρα, το Space Star προσφέρεται με μια ελαφρώς ανανεωμένη εκδοχή του 1.200άρη 3κύλινδρου ατμοσφαιρικού βενζινοκινητήρα με Σύστημα Ηλεκτρονικού Χρονισμού των Βαλβίδων (MIVEC) που είχε και το προ-ανανέωσης μοντέλο. Παράλληλα, η Mitsubishi έχει φροντίσει ώστε να επαναρυθμίσει την ανάρτηση για καλύτερο κράτημα και σταθερότητα, επεμβαίνοντας στα αμορτισέρ και βελτιώνοντας την ακαμψία στο εμπρόσθιο τμήμα. Αναβαθμισμένα τέλος έρχονται και τα φρένα, με μεγαλύτερους δίσκους εμπρός 251 χλστ. και αντίστοιχα, μεγαλύτερα ταμπούρα πίσω, ενώ έχουν αλλάξει και τα τακάκια, έχοντας ως στόχο να βελτιώσουν την επίδοση του αυτοκινήτου κατά το φρενάρισμα.
TAG