Μια πρώτη γεύση από το νέο Volvo S90

Το νέο Volvo S90 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Η Volvo ετοιμάζει την επιστροφή της στα μεγάλα σεντάν για το 2016, με το νέο S90 να αποκαλύπτεται εν μέρει σήμερα, μέσω κάποιων επίσημων σκίτσων που μας δείχνουν τη σιλουέτα του.

To Volvo S90 θα αντικαταστήσει το γερασμένο S80 στη γκάμα των Σουηδών και η πρώτη αποκάλυψή του θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον ερχόμενο Ιανουάριο. Το S90, μαζί με τη στέισον εκδοχή του, το V90, θα είναι και το μεγαλύτερο αυτοκίνητο της Volvo μέχρι το S100, που αναμένεται σε λίγα χρόνια να προστεθεί στη γκάμα. Σε ό,τι αφορά τώρα στην εικόνα του αυτοκινήτου που δόθηκε στη δημοσιότητα, διακρίνοντας οι ρευστές γραμμές του αυτοκινήτου, με εμπρόσθια φώτα που παραπέμπουν σε αυτά του νέου Volvo XC90, αλλά και με δυναμικά πίσω φωτιστικά σώματα, που αναμένεται να διαθέτουν LED λαμπτήρες.

Περαιτέρω στοιχεία για το αυτοκίνητο δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο με βάση τα όσα έχουμε δει από το Volvo XC90, αναμένουμε και μια υβριδική εκδοχή του, που θα μπορεί να φορτίσει και από πρίζα (plug-in hybrid), η οποία θα συνδυάσει απόδοση με οικονομία.
TAG