Το νέο Subaru Impreza Sedan Concept είναι έτοιμο για παραγωγή!

Όμορφο και πιο δυναμικό το Subaru Impreza Sedan Concept, που θα οδηγήσει σε ένα νέο μοντέλο παραγωγής το 2016.
Η Subaru μας αποκαλύπτει τη νέα και άκρως δυναμική γενιά του Impreza Sedan, παρουσιάζοντας το ομώνυμο πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Η σχεδίαση του αμαξώματος παραπέμπει σε 4πορτα κουπέ.
Το επόμενο Impreza Sedan θα υιοθετήσει μια πιο σπορτίφ εμφάνιση από όλες τις προηγούμενες γενιές του. Παράλληλα, η σχεδίασή του θα επηρεάσει και οποιοδήποτε άλλο νέο Subaru δούμε τα επόμενα χρόνια. Ξεχωρίζουν στο εμπρόσθιο τμήμα η νέα εξαγωνική μάσκα της Subaru με τα όμορφα ελλειπτικά φωτιστικά, αλλά και η γλυπτή σχεδίαση του προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος από την άλλη, εντύπωση προκαλεί η κλίση της οροφής που πέφτει πιο ομαλά πάνω στον ανασηκωμένο τρίτο πίσω όγκο, δίνοντας μια αίσθηση από 4πορτα κουπέ. Η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων είναι αντίστοιχα αιχμηρή με αυτή των εμπρόσθιων, ενώ δυναμισμό στο όλο σύνολο προσθέτει η α λα αεροτομή παρουσία του πάνω τμήματος της πόρτας του πορτ-μπαγκάζ.

Η Subaru αναφέρει ότι το νέο Impreza Sedan Concept διακρίνεται για την αεροδυναμική του επίδοση, όπως αυτή εκφράζεται από τη σχεδίαση των γραμμών του. Παράλληλα, από πλευράς διαστάσεων, το μήκος είναι συνολικά αυξημένο (4,554 μέτρα), το πλάτος 1.778 χλστ. και το μεταξόνιο επίσης μακρύ (2.669 χλστ.). Στο πεδίο των κινητήρων, αναμένουμε νέα μοτέρ, που θα εφαρμόσουν και την τεχνολογία απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων, εις όφελος της κατανάλωσης. Περισσότερα θα γνωρίζουμε για το μοντέλο παραγωγής το επόμενο διάστημα και μέχρι το επίσημο λανσάρισμά του στα τέλη του 2016.
TAG