Το VW Beetle Cabrio φοράει... τζιν!

To νέο VW Beetle Denim είναι μια έκδοση που εμπνέεται από τα τζιν.
H VW παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Beetle Cabrio, που ονομάζεται Beetle Denim και αποτείνει φόρο τιμής στο VW Beetle Jeans της δεκαετίας του '70.

Στο εσωτερικό συναντούμε νέους χρωματισμούς και επενδύσεις.
Το νέο VW Beetle Denim διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, άσπρο και μπλε, που συνδυάζονται με υφασμάτινη οροφή σε σχέδιο από τζιν. Στο εσωτερικό, το ταμπλό αποκτά ειδικές επενδύσεις σε ανοικτό μπλε και ασημί χρώμα, μαζί με ημι-δερμάτινο σαλόνι αντίστοιχης απόχρωσης, με θήκες στην πλάτη των καθισμάτων από τσέπες τζιν παντελονιών. Παράλληλα, το εσωτερικό λαμβάνει τη νεότερη έκδοση συστήματος infotainment MIB II, με οθόνη αφής 5,0 ιντσών. Στο πεδίο του κινητήρα, το νέο Beetle Denim θα διατεθεί στις Η.Π.Α. αποκλειστικά με τον 1,8 TSI βενζινοκινητήρα των 172 ίππων και με αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο  172 ίππων.

Η παραγωγή του νέου VW Beetle Denim θα περιοριστεί σε 2.000 μονάδες, 1.000 σε κάθε ένα από τα δύο χρώματα του αμαξώματος. Οι πωλήσεις του στις Η.Π.Α. θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016. 
TAG