Η VW προσθέτει περισσότερο χρώμα στο up! με το νέο colour up!

To νέο VW colour up! ξεχωρίζει για τους όμορφους χρωματικούς του συνδυασμούς.
Τονίζοντας τον νεανικό χαρακτήρα του μικρότερου αυτοκινήτου της, η VW παρουσιάζει τη νέα έκδοση colour up! με περισσότερο χρώμα και έξτρα εξοπλισμό.

Εσωτερικά, υπάρχει επίσης περισσότερο χρώμα.
Το νέο VW colour up! βασίζεται πάνω στην πιο πλούσια εξοπλιστική έκδοση high up!, έχοντας στάνταρ προβολείς ομίχλης και επιλογή μεταξύ 5 διαφορετικών χρωματισμών του αμαξώματος. Παράλληλα, τα καπάκια των καθρεπτών, οι 17άρες ζάντες αλουμινίου και οι ειδικές πλαϊνές λωρίδες στο κάτω μέρος, έρχονται χρωματισμένες σε δύο αποχρώσεις, κόκκινη ή κίτρινη, δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση. Τις αλλαγές στο αμάξωμα ολοκληρώνουν τα λογότυπα «colour» στο πλάι και τα φιμέ πίσω και πλαϊνά παράθυρα.

Στο εσωτερικό του νέου VW colour up! δεν αλλάζουν πολλά, εκτός από το βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος κεντρικό φιλέτο του ταμπλό, τους χρωματισμένους αεραγωγούς και κάποιες επιμέρους χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Στον εξοπλισμό, μεταξύ άλλων είναι στάνταρ το air condition και το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. Το νέο VW colour up! είναι ήδη διαθέσιμο στη Γερμανία, σε τιμές από 13.375 ευρώ.
TAG