Η BMW ετοιμάζει τη νέα Σειρά 9!

Η νέα BMW Σειρά 9 θα έρθει το 2020 για να αποτελέσει το νέο κορυφαίο δημιούργημα των Βαυαρών.
Στην ανώτερη κορυφή της γκάμας της, η BMW ετοιμάζεται για να φέρει την πρώτη Σειρά 9 στις αγορές, με το νέο super-luxury μοντέλο να αναμένεται στους δρόμους στις αρχές του 2020.

Το αμάξωμα της νέας BMW Σειρά 9 θα εμπνευστεί από
αυτό του πρωτότυπου Vision Future Luxury του 2014.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό η νέα BMW Σειρά 9 θα είναι ένα 4θυρο-κουπέ μοντέλο, που θα βασιστεί πάνω στη BMW Σειρά 7 Li (μακρύ μεταξόνιο). Στο εσωτερικό της, οι χώροι θα είναι αποκλειστικά για 4 άτομα και φυσικά, η πολυτέλεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του σαλονιού.

Στους κινητήρες, αναμένουμε να δούμε μια έκδοση με V8 βενζινοκινητήρα twin-turbo, καθώς και μια υβριδική επιλογή με 6κύλινδρο κινητήρα. Στις κορυφαίες της εκδόσεις «M», η νέα BMW Σειρά 9 θα έχει τον V12 κινητήρα με 650 ίππους της Rolls-Royce.

Στον τομέα της σχεδίασης, η BMW θα προσφέρει στο κορυφαίο 4θυρο μοντέλο της ένα αμάξωμα που θα αποπνέει έντονο δυναμισμό και πολυτέλεια, σε ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Ήδη, μέσω του περσινού πρωτότυπου BMW Vision Future Luxury, η εταιρεία μας έδωσε μια πρώτη γεύση για το που θα πορευτεί με τη νέα Σειρά 9.

Πηγή: Automobile Mag
TAG