Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes E-Class!

Το εσωτερικό της νέας Mercedes E-Class, προβάλει πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία.
Η νέα γενιά της Mercedes E-Class είναι προ των πυλών, με το γερμανικό μεγάλο σεντάν να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο. Και λίγο πριν την επίσημη πρώτη του, η Mercedes μας αποκαλύπτει το ποιόν του εσωτερικού του!

Εντυπωσιακές οι δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες μεγέθους
12,3 ιντσών η κάθε μια, στο κέντρο του ταμπλό.
Το εσωτερικό της νέας γενιάς της Mercedes E-Class θα προβάλει πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία και έτσι, θα δανειστεί πολλά από τα στοιχεία του από το αντίστοιχο τμήμα της κορυφαίας S-Class.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν οι 2 μεγάλες, εντυπωσιακές κεντρικές οθόνες στο ταμπλό για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων COMAND Online, με διαγώνιο 12,3 ιντσών η κάθε μια και ανάλυση 1920 x 720 pixels.

Τα καθίσματα έχουν νέα σχεδίαση, ενώ μπορούν
να ντυθούν με τα πλέον ακριβά δέρματα.
Στις αρχικές βέβαια εκδόσεις του μοντέλου θα δούμε μια πιο παραδοσιακή επιλογή, με «κανονικό» πίνακα οργάνων και οθόνη 7 ή 8,4 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων.

Ένα ακόμη στοιχείο μοναδικότητας του εσωτερικού της νέας E-Class είναι οι touch διακόπτες πάνω στο τιμόνι για το χειρισμό του συστήματος infotainment, που για πρώτη φορά συναντούμε σε μοντέλο παραγωγής.

Άλλα στοιχεία τεχνολογίας, είναι η χρήση αποκλειστικά LED λαμπτήρων στην καμπίνα, με επιλογή 64 διαφορετικών χρωμάτων, η ύπαρξη εξελιγμένου ηχοσυστήματος Burmester 3D, αλλά και τα νέα καθίσματα με σπορτίφ σχεδίαση και έξτρα άνεση. 

Η πολυτέλεια τέλος του εσωτερικού της νέας Mercedes E-Class τονίζεται και από τη διευρυμένη επιλογή διαφόρων επενδύσεων άριστης ποιότητας, μεταξύ αυτών και αρκετών δερμάτινων συνδυασμών.
TAG