Νέα Aston Martin Vantage S Blade εμπνευσμένη από ακροβατικό σμήνος αεροσκαφών

Σε μόλις 5 μονάδες θα κατασκευαστεί η νέα Aston Martin Vantage S Blade Edition.
Ένας επίσημος dealer της Aston Martin στη Μεγάλη Βρετανία δημιούργησε τη νέα, άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση Blade της V8 Vantage, η οποία τιμά το βρετανικό ακροβατικό σμήνος αεροσκαφών «The Blades».

Οι σχεδιαστικές αλλαγές στο αμάξωμα εμπνέονται από
τα αεροσκάφη του ακροβατικού σμήνους «The Blades».
H νέα έκδοση της V8 Vantage δημιουργήθηκε από την επίσημη αντιπροσωπείας της Aston Martin στο Κέμπριτζ και θα παραχθεί σε μόλις 5 μονάδες, μια αφιερωμένη σε κάθε ένα μέλος του ακροβατικού σμήνος (ήδη έχουν πωληθεί οι 4 από τις 5).

Στο εσωτερικό, διακρίνονται οι νέοι πορτοκαλί χρωματισμοί.
Μάλιστα, η παράδοση των αυτοκινήτων στους νέους τους ιδιοκτήτες, θα γίνει στην έδρα των «The Blades» τον προσεχή Μάρτιο, όπου θα λάβουν χώρα και μια σειρά από ειδικά χάπενινγκς (π.χ. συμμετοχή των ιδιοκτητών στα ακριβατικά, οδήγηση στον αεροδιάδρομο κ.λπ.).

Σε ό,τι αφορά τώρα στη νέα έκδοση της Aston Martin Vantage, αυτή έρχεται με νέο σπόιλερ στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλαγμένη γρίλια της μάσκας με πορτοκαλί χρωματισμό, μαύρες ζάντες και οροφή, αλλά και ασημί αμάξωμα.

Εσωτερικά, ξεχωρίζουν οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στα σπορ δερμάτινα καθίσματα με το λογότυπο «The Blades» στο προσκέφαλο, οι αντίστοιχου χρώματος λεπτομέρειες στη μοκέτα και το ταμπλό, αλλά και οι ανθρακονημάτινες επενδύσεις στους αεραγωγούς.
TAG