Η super χλιδάτη Rolls-Royce Wraith Palm Edition 999 της Mansory με επενδύσεις σε ατόφιο χρυσάφι!

Πολυτέλεια άνευ ορίων προσφέρει η νέα Mansory RR Wraith Edition 999, με χρυσάφι σε αμάξωμα και εσωτερικό.
Όταν η υπέρ-πολυτέλεια μιας Rolls-Royce δεν είναι αρκετή, τότε βελτιωτικοί οίκοι σαν τη Γερμανική Mansory θα προσφέρουν ακόμη περισσότερα στον επίδοξο ιδιοκτήτη, με δημιουργίες όπως η μοναδική Mansory RR Wraith Palm Edition  999, που διαθέτει εκτός των άλλων επενδύσεις από ατόφιο χρυσάφι!

Εκτός της εμφάνισης, η Mansory έχει επέμβει και στο μοτέρ της
Rolls-Royce Wraith, αυξάνοντας την ισχύ στους 739 ίππους.
Η νέα δημιουργία της Mansory βασίζεται πάνω στην Rolls-Royce Wraith και είναι η μια από τις 9 μοναδικές Wraith που η Mansory θα προσφέρει παγκοσμίως. Χαρακτηριστικό όλων των δημιουργιών θα είναι φυσικά η άπλετη πολυτέλειά τους, αλλά και η αξία τους, που αναμένεται να φθάνει σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Σε ό,τι αφορά τώρα στην Wraith Palm Edition 999 της Mansory, το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι η διχρωμία στο αμάξωμα της κουπέ Rolls-Royce, σε λευκό και χρυσό. Παράλληλα, η Mansory έχει προσθέσει και ένα περιμετρικό αεροδυναμικό κιτ αποκλειστικά από ανθρακονήματα, με νέους LED προβολείς εμπρός.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα super πολυτελή καθίσματα
με τους χρυσούς φοίνικες και τις επίσης χρυσές επενδύσεις.
Χωρίς να φείδεται χρημάτων, η Mansory έχει αλλάξει όλα τα λογότυπα και τις πλακέτες της Rolls-Royce με νέα που αναγράφουν το όνομά της και είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας χρυσό 999. Παράλληλα, η φίρμα προσφέρει επενδύσεις στο εσωτερικό στο χρώμα του χρυσού, όπως και χερούλια θυρών, αλλά και εμπρόσθια γρίλια, ενώ εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης και με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο, όλα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν και από ατόφιο χρυσάφι.


Η Mansory δεν αφήνει απείραχτο και τον 6,6 λίτρων V12 βενζινοκινητήρα της Wraith, αυξάνοντας την ισχύ του από τους 633 στους 739 ίππους, με τη ροπή να αγγίζει τα 1.000 Nm. Μετά από αυτά τα νούμερα, η Mansory RR Wraith Palm Edition 999 αποκτά πιο γρήγορες επιδόσεις, αφού για το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο  4,4 δλ. με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.
TAG