Η Alfa Romeo ανανεώνει τη Giulietta στο μικρότερο όμως δυνατό βαθμό

Μικρές αλλαγές στην εμφάνιση και νέα top έκδοση Veloce για την ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta.
Η Alfa Romeo Giulietta συμπληρώνει φέτος 7 χρόνια παρουσίας στην αγορά και η ιταλική εταιρεία αποφασίζει να της προσδώσει μια δεύτερη ανανέωση μετά από αυτή του 2014, η οποία όμως περιορίζεται σε πολύ μικρές αλλαγές.

Στο πεδίο των κινητήρων υπάρχουν μοτέρ βενζίνης και diesel
με turbo, από 1,4 λτ. και με ισχύ από 120 έως 240 άλογα.
Στην εμφάνιση της ανανεωμένης Giulietta, οι αλλαγές είναι επιδερμικές και αφορούν στο νέο κάτω τμήμα του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, τα ανανεωμένα λογότυπα με γραμματοσειρά αντίστοιχη της νέας Giulia, αλλά και στα νέα σχέδια των ζαντών.

Στο εσωτερικό, εκτός του νεότερου συστήματος infotainment Uconnect με περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας, ξεχωρίζουν οι νέες πιο πολυτελείς επενδύσεις στα καθίσματα και τα αλλαγμένα πλαστικά του ταμπλό.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις σε καθίσματα
και ταμπλό, αλλά και το νέο σύστημα infotainment.
Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει 3 μοτέρ βενζίνης 1,4 λίτρων με turbo και ισχύ 120, 150 και 170 ίππων, μαζί με το 1,75 turbo των 240 ίππων. Στο diesel, υπάρχει ο 1,6 των 120 ίππων και δύο 2λιτροι με 150 και 175 ίππους. Για πρώτη φορά ο 1,6 JTDm diesel μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο TCT.

Τέλος, στη θέση της κορυφαίας Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde, η ιταλική φίρμα τοποθετεί τη νέα Giulietta Veloce, η οποία συνδυάζεται μόνο με τον 1,75 turbo βενζινοκινητήρα των 240 ίππων. Η έκδοση αυτή, διαθέτει πιο σπορ εμφάνιση, σπορ καθίσματα με δέρμα και αλκαντάρα και κόκκινες ραφές, τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, αλλά και εσωτερικές επενδύσεις σε ανθρακονήματα.
TAG